Advertisements

APS ta presentá na partisipantenan di e Fondo ku ta biba na Aruba i Kòrsou, durante di un evento di ‘meet-and-greet’ / APS presenteert aan deelnemers van het Fonds, die woonachtig zijn op Aruba en Curacao, tijdens een ‘meet-and-greet’ evenement

APS ta presentá na partisipantenan di e Fondo ku ta biba na Aruba i Kòrsou, durante di un evento di ‘meet-and-greet’

 

Philipsburg, Sint Maarten, 1 di òktober 2018 – Partisipantenan di Algemeen Pensioenfonds Sint Maarten (APS) Fondo di penshun, ku ta biba na Aruba i Kòrsou, resientemente a keda invitá na un evento lokal di ‘meet-and-greet’ ku a keda organisá pa APS. Direktor di APS señora Nadya Croes-van Putten a biaha pa e respektivo islanan pa un enkuentro ku partisipantenan na e Fondo ku a baha ku penshun i ku awor ta biba riba e islanan aki. E eventonan a keda organisá ku e intenshon pa segurá ku e gran mayoria di penhonado ku no ta biba na Sint Maarten, tambe ta risibí e oportunidat pa konosé representantenan di e Fondo personalmente. E enfoke aki ta forma parti di APS su strategia di komunikashon intensivá, ku a haña su inisio na aña 2017. Den un enkuesta, partisipantenan di e Fondo a ekspresá e nesesidat pa risibí mas informashon direkto i frekuente tokante e Fondo i su proyektonan.

Durane di e eventonan APS a informá su partisipantenan tokante e posishon finansiero di e Fondo, i strategia di invershon, e portofolio di desaroyo di proyekto, e strategia di komunikashon na e partisipantenan i metodonan digital nobo ku lo komplementá esaki, manera un portada di penshun online, un foyeto di informashon digital i e website nobo. Na e momentu aki, e pagina di Facebook di APS ta e metodo di komunikashon eksterno mas aktivo ku ta keda usá pa e partisipantenan. Alabes APS ta trahando riba rediseño di e marka korporativo. Partisipantenan a keda rekordá pa hasi entrega di nan Attestatie de Vitae na APS durante di e lunanan yüni i desèmber.

“E penshonadonan a duna di konosé ku nan tabata hopi kontentu ku e ‘meet and greet’ i nan ta spera ku e evento aki lo bira unu anual. Mi a bai di akuerdo ku enberdat ta bon pa keda den kontakto ku e grupo i realisá un bishita anual.” – Nadya Croes-van Putten, Direktor di APS

===================

 

APS presenteert aan deelnemers van het Fonds, die woonachtig zijn op Aruba en Curacao, tijdens een ‘meet-and-greet’ evenement

Philipsburg, Sint Maarten, 1 oktober 2018 – Deelnemers aan het Algemeen Pensioenfonds Sint Maarten (APS) die woonachtig zijn op Aruba en Curacao werden kort geleden uitgenodigd voor een plaatselijke ‘meet-and-greet’ evenement welke door het APS werd georganiseerd. De directeur van het APS, mevrouw Nadya Croes-van Putten reisde naar de respectievelijke eilanden om de deelnemers aan het Fonds, die nu gepensioeneerd zijn en op deze eilanden wonen, te ontmoeten. De evenementen werden georganiseerd met de bedoeling om er zeker van te zijn dat het grootste deel van de gepensioeneerden, die niet op Sint Maarten wonen, eveneens in de gelegenheid werden gesteld om de vertegenwoordigers van het Fonds persoonlijk te kunnen ontmoeten. Deze benadering maakt deel uit van het APS intensievere communicatie strategie, die in 2017 is aangevangen. Deelnemers aan het Fonds hebben middels een enquête de behoefte aangegeven om gerichter en vaker informatie omtrent het Fonds en haar projecten te ontvangen.

Gedurende de evenementen heeft de APS haar deelnemers ingelicht over de financiële positie van het Fonds, het investeringsbeleid en strategie, het ontwikkelingsproject portefeuille, de communicatie strategie naar haar deelnemers toe en nieuwe digitale middelen die deze aanvullen, zoals het online pensioen portaal, de digitale nieuwsbrief en de nieuwe website. Het Facebook pagina van de APS is momenteel het meest gebruikte actieve externe communicatiemiddel voor de deelnemers. APS werkt momenteel ook aan het opnieuw ontwerpen van het zakelijke merk. De deelnemers werden er eveneens aan herinnerd om hun Attestatie de Vitae in te dienen bij de APS gedurende de maanden juni en december.

“De gepensioeneerden hebben aangegeven erg blij te zijn met de ‘meet and greet’ en hebben de hoop uitgesproken dat dit een jaalijks evenement mag worden. Ik heb beaamd dat het inderdaad goed zal zijn om in contact te blijven met de groep en om hen jaarlijks te bezoeken.” – Nadya Croes-van Putten, Managing director of APS.

 

.

.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: