Advertisements

AKREDITASHON INTERNASHONAL PA LABDEMED DANKI NA DEDIKASHON I KALIDAT DI E LABORATORIO / INTERNATIONALE ISO-ACCREDITATIE VOOR LABDEMED BEVESTIGT TOEWIJDING AAN ZEKERHEID EN KWALITEIT VAN LABORATORIUM

 

AKREDITASHON INTERNASHONAL PA LABDEMED DANKI NA DEDIKASHON I KALIDAT DI E LABORATORIO

Willemstad – LabdeMed (Laboratorio de Medicos) resientemente a keda akreditá konforme normanan rekonosé internashonal. E laboratorio médiko a pasa e programa di akreditashon intensivo ISO 15189 Accreditation Program di American Association for Laboratory Accreditation (A2LA) ku éksito.

LabdeMed, awor ku e marka di e akreditashon aki, ta garantisá su klientenan ainda mas tantu seguridat i kalidat di su servisionan. E akreditashon ta bini na víspera di selebrashon di 40 aña di LabdeMed su servisio konfiabel na komunidat di Kòrsou.

Maneho di kalidat konsistente

E akreditashon ISO 15189 ta mustra ku profeshonalnan independiente a konfirmá ku LabdeMed ta hiba un maneho di kalidat konsistente. E ouditoria di A2LA tabata konsistí di kòntròl di kalidat riba e terenonan di e.o. prestashon di servisio, maneho, proseduranan den operashon, kompetensianan tékniko i analítiko di e personal i kuido inovativo di kliente. 

Un laboratorio ku ta karga su responsabilidat den komunidat

LabdeMed ta ofresé su servisio ya pa 40 aña na Kòrsou i ta profilá komo un laboratorio konsiente di su responsabilidat den komunidat, poniendo semper seguridat di su klientenan dilanti. E laboratorio ta aktivo den prevenshon di salú na Kòrsou. Ehèmpel di esaki ta edishon di e revista di salú MiSalú i su kampaña publisitario riba Facebook. Pa profeshonalnan den kuido LabdeMed ta un partner konfiabel.

Inovashon kontinuo

E akreditashon no ta rason pa LabdeMed lèn patras asina direktor di LabdeMed Rudy Le Blanc a bisa: “A2LA lo hasi kòntròl regular pa wak ku nos servisio ta na nivel. Esaki ta nifiká ku nos mester keda semper konsentrá i keda traha ku e mesun enfoke. Banda di esaki ta importante pa keda inová ya asina komunidat di Kòrsou por keda konfiá riba servisio optimal den dunamentu di kuido. E kliente semper ta keda sentral serka nos na LabdeMed.”

40 aña dediká

Le Blanc a sigui bisa: “LabdeMed ta gradesido na komunidat pa e konfiansa duná durante di 40 aña kontinuo di servisio di laboratorio. E logro aki di ISO 15189 ta konfirmá nos kompromiso pa sigui ofresé mas seguridat i kalidat na nos kliente i partnernan. Huntu ku nos personal, bon kapasitá, nos ta pará kla kada dia di nobo, pa kontribuí na salú i bienestar di komunidat. Nos ta spera ku di e forma aki nos ta sigui inspirá tambe henter e kadena di kuido pa traha riba mas efektividat i efisiensia.”

Riba foto:

  1. Direktornan di LabdeMed di robes pa drechi Sr. Eddy Balentien i Sr. Rudy Le Blanc ku sertifikado ISO 15189
  2. Di robes pa drechi Sra. Nadia Brito, Sra. Elba Adebambo, Sra. Irine Everon, Sr. Angelo Bracelly i konsehero eksterno di kalidat Marcelino de Lannoy.

===========================

 

INTERNATIONALE ISO-ACCREDITATIE VOOR LABDEMED BEVESTIGT TOEWIJDING AAN ZEKERHEID EN KWALITEIT VAN LABORATORIUM

Willemstad – LabdeMed (Laboratorio de Medicos) is onlangs geaccrediteerd volgens internationaal erkende kwaliteitsnormen. Het medisch laboratorium doorliep met succes het intensieve ISO 15189 Accreditation Program van de American Association for Laboratory Accreditation (A2LA). LabdeMed kan met dit accreditatiekeurmerk haar cliënten nog meer zekerheid en kwaliteit in haar dienstverlening garanderen. De accreditatie komt aan de vooravond van 40 jaar trouwe dienst van LabdeMed aan de gemeenschap van Curaçao.

Consistent kwaliteitsbeleid

De ISO 15189 accreditatie toont onder meer aan dat onafhankelijke deskundigen hebben vastgesteld dat LabdeMed een consistent kwaliteitsbeleid voert. De audit van A2LA bestond uit kwaliteitscontroles op het gebied van dienstverlening, managementvoering, operationele procedures, technische en analytische competentie van het personeel, innovatie en customer care.

Maatschappelijk verantwoord laboratorium

LabdeMed biedt al bijna 40 jaar haar diensten aan op Curaçao en profileert zich als een maatschappelijk verantwoord laboratorium waar de behoefte en veiligheid van de cliënt voorop staan. Het lab speelt een actieve rol op het gebied van preventie in de Curaçaose gezondheidszorg. Voorbeelden hiervan zijn het in eigen beheer uitgegeven gezondheidsmagazine Mi Salú en de voorlichtingscampagne op Facebook. Voor professionals in de gezondheidszorg is LabdeMed een betrouwbare partner.

Blijven innoveren

De verkregen accreditatie is geen reden om ‘achterover te leunen’, aldus LabdeMed-directeur Rudy Le Blanc: “A2LA zal regelmatig controleren of onze dienstverlening nog op het gewenste niveau is. Dat houdt ons scherp. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te blijven innoveren zodat de Curaçaose gemeenschap kan blijven vertrouwen op optimale dienstverlening binnen de zorg. De cliënt staat bij LabdeMed altijd centraal.”

40 jaar toewijding

Le Blanc vervolgt: “LabdeMed is de gemeenschap zeer erkentelijk voor het vertrouwen in de afgelopen 40 jaar. Het behalen van de ISO 15189 accreditatie bevestigt onze toewijding om nog meer zekerheid en kwaliteit te bieden aan onze cliënten en partners. Samen met ons zeer capabele personeel staan we elke dag weer klaar om onze bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van onze gemeenschap. Wij hopen hiermee ook de gehele gezondheidsketen te inspireren tot meer effectiviteit en efficiëntie.”

Op de foto:

  1. Direkteuren van LabdeMed dhr. Eddy Balentien en dhr. Rudy Le Blanc
  2. Nadia Brito, mevr. Elba Adebambo, mevr. Irine Everon, dhr. Angelo Bracelly en externe kwaliteitsconsulent dhr. Marcelino de Lannoy.

.

.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: