Advertisements

Clarelli Hato-Willems 25 jaar in landsdienst !

Clarelli Hato-Willems 25 jaar in landsdienst !

Vandaag, maandag 1 oktober 2018, is gevierd dat mw. Clarelli Hato-Willems 25 jaar onafgebroken als “landsdienaar” de voormalige Nederlandse Antillen en nu het land Curacao heeft gediend. Van 1993 tot 2003 was zij werkzaam bij de Centrale Bank. Van 2003 tot 2009 was ze werkzaam bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie als rechter-plaatsvervanger en later als plaatsvervangend lid, in de functie van Rechetr-commissaris (RC). Nu werkt zij als Officier van Justitie bij het Openbaar Ministerie van Curaçao. “Het is een collega die altijd bereid is bij te springen als de situatie daarom vraagt. Je passie voor je werk is met de jaren alleen maar toegenomen. Dank voor je trouwe inzet”, zo verklaarde Hoofdofficier Heiko de Jong tijdens een feestelijk samenzijn in “De Tempel”.
Ter gelegenheid van het ambtsjubileum kreeg zij een aandenken aangeboden.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: