Advertisements

Uitnodiging boekpresentatie Kurá di Kuenta

Op zaterdag 29 september vindt de boekpresentatie plaats van het project ‘Kurá di Kuenta’ te Hòfi Wayaká tussen 9:30 en 13:00. Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met Wintertuin Curacaçao en heeft als doel om verhalen van senioren burgers te verzamelen. Tien cliënten van Stichting Birgen di Rosario hebben vijf maanden lang begeleiding gekregen van schrijver Ingomar Martie om hun verhalen op te schrijven. Wintertuin Curaçao heeft vervolgens deze verhalen in een boek gebundeld. De thema’s die aan bod kwamen waren onder andere liefde, natuur, feest, kruiden, geschiedenis, dromen, eten, werk en spelletjes van vroeger.

Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. Indien u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: