Advertisements

In de vroege ochtend van vrijdag 28 september heeft de Dash patrouille vliegtuig van de Kustwacht een vaartuig type ‘Yola’ waargenomen die zich binnen de territoriale wateren van Curaçao bevond.

In de vroege ochtend van vrijdag 28 september heeft de Dash patrouille vliegtuig van de Kustwacht een vaartuig type ‘Yola’ waargenomen die zich binnen de territoriale wateren van Curaçao bevond. De Dash heeft toen contact opgenomen met het Rescue & Coordination Center (RCC) waarop op aanwijzing van het RCC een Metal Shark ploeg uittrok om het vaartuig te intercepteren.

De interceptie vond plaats op 6.5 mijl ten zuiden van Klein Curacao. Aan boord waren drie (3) personen en een hoeveelheid pakketten en andere objecten, onder anderen een aap.

De personen en het vaartuig werden naar de Kustwachtsteiger op Parera gebracht. Nadat de benodigde formaliteiten waren afgerond, zijn de aangetroffen pakketten, het aapje en de verdachten overgebracht naar het politiestation en aan de autoriteiten overhandigd.

Er is om en nabij 148350 gram cocaïne, 6805 gram marihuana en een grote hoeveelheid wapens in de pakketten aangetroffen..

 

.

. .

. .

.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: