Advertisements

Ménos dia den Korte den òktober

NL + PAP

Info OM:

Ménos dia den Korte den òktober

Ta bai tin vários dia den luna di òktober ku no tin kasonan den Korte.Normalmente tin kasonan tur djaluna (mèrdia), djárason, djaweps (kasonan den apelashon) i djabièrnè. Den òktober sinembargo a disidí ku lo no tin kaso dianan 4, 5, 10, 17, 18, 19 i 22 di òktober 2018. Esaki tin vários motibu. 4 i 5 di òktober Ministerio Públiko (OM) lo tin dios dia di estudio, dia 10 di òktober ta un dia ofisial liber pa selebrashon di Dia di Kòrsou miéntras ku 17, 18, 19 i 22 ta reservá pa dianan di estudio di Korte diHustisia.

Minder zittingsdagen in oktober

Gedurende de maand oktober staan minder zittingsdagen op de zittingsrol. Normaliter zijn er zittingen op maandagmiddag, woensdag, donderdag (hoger beroep) en vrijdag. Op 4 en 5 oktober kunnen er echter ditmaal geen rechtszaken plaatsvinden door twee studiedagen van het Openbaar Ministerie (OM). Op 10 oktober is het een officiële vrije dag, namelijk Dia di Kòrsou (Dag van Curaçao) en op 17, 18, 19 en 22 oktober staan geen zittingen op het programma omdat het Gemeenschappelijk Hof studiedagen op het programma heeft.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: