Advertisements

IBIS POWER ROTTERDAM DI BISHITA SERKA GOBIÈRNU DI BONEIRU / IBIS POWER ROTTERDAM OP BEZOEK BIJ HET BONAIRIAANSE EILANDBESTUUR

IBIS POWER ROTTERDAM DI BISHITA SERKA GOBIÈRNU DI BONEIRU

 

Kralendijk, 26 di sèptèmber 2018 – Den kuadro di esfuersonan ku gobièrnu di Boneiru ta hasi pa salvaguardá i krea un maneho koherente di  energia i redusí  kosto di produkshon pa por redusi kosto di bida pa nos pueblo di Boneiru, gobièrnu a risibí bishita di kortesia di e kompania IBIS Power di Rotterdam, Hulanda. Durante e bishita tabatin un presentashon di un proposishon di energia alternativo ku IBIS Power ta ofresé. IBIS Power ta entregá sistemanan inovativo di energia di bientu ku kua ta generá energia sostenibel sin hasi uso di molina di bientu. Ku e sistemanan aki banda di energiá di bientu, por utilisá energia di solo tambe.

Na okashon di nan bishita  IBIS Power a mustra ku nan ta un kompania efektivo i inovativo ku alto impakto den paisnan ku ta usa nan teknologia. Nan teknologia ta integrá riba tur ret di distribushon den plantanan di energia rònt mundu.

Na e momentonan aki IBIS Power ta un di e organisashonnan ku mas ta kresiendo na mundo pa motibu di a haña rekonosimento di Nashonnan Uní, pero tambe pasobra nan teknologia ta  efektivo i di kosto abou pa loke ta trata tarifanan di produkshon i riba tereno di sostenibilidat den nos medio ambiente, pues ku por sirbi komo un posibel alternativa den kuadro di maneho di energia na Boneiru.

Riba e foto nos por tuma nota momento di bishita di IBIS Power na Gobierno di Boneiru: na man drechi  Dr.Ir. Alexander Suma, CEO di IBIS Power, huntu ku miembronan di Kolegio Ehekutivo  diputado Hubert Martis, diputado James Kroon hunto ku konseheronan  Rene Laufer i Hans Els.

 

IBIS POWER ROTTERDAM OP BEZOEK BIJ HET BONAIRIAANSE EILANDBESTUUR

 

Kralendijk, 26 di sèptèmber 2018 – In het kader van de inspanningen die het Bonairiaanse eilandbestuur verricht om te komen tot een samenhangend energiebeleid en die ook te waarborgen met als doel het reduceren van de productiekosten en zodoende de kosten van levensonderhoud voor de Bonairiaanse bevolking te verlagen, heeft het eilandbestuur een beleefdheidsbezoek ontvangen van het bedrijf IBIS Power uit Rotterdam, Nederland. Tijdens het bezoek werd er een presentatie gegeven van een voorstel voor alternatieve energie dat IBIS Power aanbiedt. IBIS Power levert innovatieve windenergie systemen waarmee duurzame energie wordt opgewekt zonder gebruik te maken van windmolens. Met deze systemen kan naast windenergie ook zonne-energie worden benut.

Bij hun bezoek heeft IBIS Power laten zien een effectief en innovatief bedrijf te zijn met een hoge impact in de landen die gebruik maken van hun technologie. Hun technologie kan op alle distributienetten van alle energiefabrieken over de hele wereld geïntegreerd worden.

Momenteel is IBIS Power één van de organisaties die het snelst groeit ter wereld vanwege de erkenning die ze van de Verenigde Naties hebben gekregen, maar ook omdat hun technologie  voor lage productiekosten zorgt  en effectief is op het gebied van duurzaamheid in ons milieu, en dus geschikt als mogelijk alternatief in het kader van het energiebeleid op Bonaire.

Op de foto is het moment van het bezoek van IBIS Power aan het Bonairiaanse eilandbestuur te zien: helemaal rechts dr. ir. Alexander Suma, CEO van IBIS Power, samen met leden van het Bestuurscollege Hubert Martis en gedeputeerde James Kroon en adviseurs Rene Laufer en Hans Els.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: