Advertisements

Notisianan di polis di djabièrnè 21 di sèptèmber te ku djaluna 24 di sèptèmber 2018/Politieberichten van vrijdag 21 september tot en met maandag 24 september 2018

Notisianan di polis di djabièrnè 21 di sèptèmber te ku djaluna 24 di sèptèmber 2018
Riba djabièrnè 21 di sèptèmber, pa mas o ménos 9 or di anochi, un aksidente a tuma lugá entre un outo i un skuter riba Kaya Korona. Shofùr di e outo ku tabata koriendo den direkshon di Playa riba Kaya Korona, a mira e skuter subi Kaya Korona for di Kaya Tintorero. E skuter a kore bin règt riba e outo loke a okashoná e aksidente. Ambulans a transportá e shofùr di e skuter pa hospital pa tratamentu médiko.

Mas lat riba e mesun anochi a drenta keho di ladronisia di un kòmprèser di aire di marka IR Ingersol, for di un kompania di garashi situá na Kaya Industria Pariba.

Riba djasabra 22 di sèptèmber alrededor di 2.15 or di mardugá a detené un hòmber di inisialnan T.v.d.V. riba Kaya Internashonal en konekshon ku buracheria públiko. E tabata koriendo riba un skuter i tabata forma peliger pa su mes i tambe otro nan den tráfiko.

Den oranan di atardi di djasabra 22 di sèptèmber sentral di polis a risibí notifikashon ku un mucha hòmber di 2 aña di edat tabata for di konosementu na Te Amo Beach. Personal di ambulans ku a bin na e sitio a pone e mucha hòmber drumi den ‘stabiele zijligging’ pa asina a saka awa for di su pulmonnan. Despues ambulans a transportá e víktima pa hospital pa tratamentu médiko.

Den oranan di mardugá di djadumingu 23 di sèptèmber, pa mas o ménos 2.45 or, a detené un hòmber di inisialnan B.I.C. en konekshon ku buracheria públiko riba Kaya Boneiru.

Durante di e mainta di djadumingu 23 di sèptèmber a drenta keho di destrukshon di un outo. E outo tabata stashoná dilanti di un kas situá na Kaya Yolanda. Entre 12 or di mardugá i 6 or di mainta deskonosínan a destruí e winshil.

Politieberichten van vrijdag 21 september tot en met maandag 24 september 2018
Op vrijdag 21 september vond omstreeks 21.00 uur een aanrijding tussen een auto en scooter plaats op de Kaya Korona. De auto reed richting Playa op de Kaya Korona en de bestuurder zag de scooter de Kaya Korona oprijden vanuit de Kaya Tintorero. De scooter reed recht op de auto af waardoor ze botsten. De bestuurder van de scooter werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Later op dezelfde avond werd aangifte gedaan dat een lucht compressor van het merk IR Ingersol vanuit een garagebedrijf aan de Kaya Industria Pariba was weggenomen.

Op zaterdag 22 september werd omstreeks 02.15 uur een man met initialen T.v.d.V. op de Kaya Internashonal aangehouden wegens openbare dronkenschap. Hij reed op een scooter en vormde gevaar voor zichzelf en andere weggebruikers.

In de middaguren van 22 september kreeg de politiecentrale omstreeks 15.45 uur melding over een bewusteloze 2-jarige jongen bij het strand Te Amo. Het ambulance personeel dat ter plekke kwam legde de jongen in stabiele zijligging en haalde water uit de longen. Het slachtoffer is daarna met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere medische controle.

In de nachtelijke uren zondag 23 september werd omstreeks 02.45 uur een man met initialen B.I.C. in verband met openbare dronkenschap op de Kaya Boneiru aangehouden.

Gedurende de ochtend van zondag 23 september werd aangifte gedaan van vernieling van een auto. De auto stond voor een woning aan de Kaya Yolanda geparkeerd. Tussen 24.00 uur en 06.00 uur werd de voorruit door onbekenden vernield.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: