Advertisements

TAYER PA PERSONANAN KU TA INTERESÁ DEN PLANTAMENTU

TAYER PA PERSONANAN KU TA INTERESÁ DEN PLANTAMENTU

 

Kralendijk – Den kuadro di e programa  di berdura i fruta kaminda tur skol ta haña ‘greenhouse’,  Departamentu di Salubridat Públiko di Direktorado Komunidat i Kuido ta organisá diferente tayer pa tur ku ta interesá den plantamentu. E meta ta pa akapará tambe diferente hende ku no ta traha na skol, pero ku tin e konosementu i abilidat nesesario pa por yuda sostené nos skolnan riba tereno di plantamentu den futuro.

E tayernan ta grátis. Kada tayer pa e partisipantenan ku no ta traha na skol ta konsistí di 5 seshon teorétiko i 3 seshon práktiko di kada un 3 ora, ku lo tuma lugá di 9’or di mainta te ku 12 ’or  di mèrdia. E seshonnan teorétiko pa e grupo menshoná lo tuma lugá riba dia 11, 14, 15, 18 i 19 di sèptèmber. E seshonnan práktiko pa e grupo menshoná lo tuma lugá riba e siguiente fechanan: 12, 13 i 17 di sèptèmber.

Pa partisipashon por inskribí te ku djaluna 10 di sèptèmber na Departamentu di Salubridat Públiko di direktorado Komunidat i Kuido serka sra. Sharine Loozen-Janga òf sra. Maira Vaseur via e number di telefon 717 2211.

=============

 

WORKSHOPS VOOR PERSONEN DIE BELANGSTELLING HEBBEN IN HET PLANTEN

 

Kralendijk – In het kader van het groente- en fruitprogramma waarbij alle scholen een ‘greenhouse’ krijgen, organiseert het Departement van Volksgezondheid van de Directie Samenleving en Zorg een aantal workshops voor allen die belangstelling hebben voor het planten. Het doel is om meerdere mensen van buiten school te werven, die over de nodige kennis en vaardigheden beschikken om ons te helpen onze scholen in de toekomst te ondersteunen op het gebied van planten.

De workshops zijn gratis. Elke workshop voor de deelnemers die niet op school werken bestaat uit 5 theoretische sessies en drie praktische sessies van elk 3 uur, die plaats vinden van 9 u. ‘s ochtends tot 12 u. ‘s middags. De theoretische sessies voor de genoemde groep vinden plaats op 11, 14, 15, 18 en 19 september. De praktische sessies voor de genoemde groep vinden plaats op de volgende data: 12, 13 en 17 september.

Voor deelname kan tot op maandag 10 september ingeschreven worden bij het Departement van Volksgezondheid van de Directie Samenleving en Zorg bij mw Sharine Loozen-Janga of mw Maira Vaseur via telefoonnummer 717 2211.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: