Advertisements

Medida di tráfiko en konekshon ku apertura solèm di aña Parlamentario Djaluna dia 10 i djamars dia 11 di sèptèmber 2018 / Verkeerssituatie i.v.m opening parlementaire zittingsjaar

Medida di tráfiko en konekshon ku apertura solèm di aña Parlamentario Djaluna dia 10 i djamars dia 11 di sèptèmber 2018

 

Willemstad – Djamars dia 11 di sèptèmber próksimo lo tin e seremonia militar i e reunion solèm relashoná ku  apertura di e aña Parlamentario 2018-2019.  E seremonia protokolar i militar  lo  konsentrá entre e área di palasio di gobernador di Kòrsou i Wilhelmina Plein den boka di pueblo “Alameda”.

Djaluna awó dia 10 di Sèptèmber kuerponan uniformá i militar lo tene un ensayo general entre 7:30 AM or pa 10:00 AM. Djamars dia 11 di Sèptèmber mainta e reunion solèm lo tuma lugá i lo tin e seremonia Militar.   En konekshon ku esaki e siguiente medidanan di tráfiko lo ta na vigor na momentu dje reunion solèm den Parlamento.  Di 06: 00 AM di mainta te final dje seremonia militar i e reunion solèm di Parlamento, usuarionan lo no por trafiká ni stashoná outo den Breedestraat Punda, riba e plenchi dilanti Palasio di gobernador (Gouverneursplein), e área west, sùit i ost di parke Wilhelmina, lo no por stashoná outo riba Hendrikplein esta e plenchi dilanti di De Tempel, Waterfortstraat i Baterrijstraat parsialmente, e área aki ta reserva pa miembronan i invitadonan di Parlamento. Tráfiko den direkshon di brùg di ponton “Emma” lo no pasa den Breedestraat, polisnan lo dirigí e tráfiko den e direkshon indiká pa tur kos kana segun e reglanan vigente.

Pa loke ta parti di e seremonia militar di Marina Real i kuerponan uniformá e marcha militar lo kuminsá na Gouverneursplein dilanti palasio di gobernadó pasa drenta den Breedestraat, Hendrik plein pa terminá dilanti di Stadhuis kaminda lo tene e seremonia Protokolar. Pa e dia ei tur habitante i persona ku ta traha den sentro di Punda lo tin di tene kuenta ku e kambionan aki entre 06:00 AM pa 11:00 AM di mainta.

 

================

 

Verkeerssituatie i.v.m opening parlementaire zittingsjaar

 

In verband met de plechtige  vergadering  ter gelegenheid van de opening van het zittingsjaar 2018-2019 van de Staten  van Curaçao, wil ik u het volgende berichten. Dit jaar zal de plechtige vergadering op dinsdag  11 september 2018 plaatsvinden  in de vergaderzaal van de Staten van Curaçao aan de Wilhelminaplein.  Gezien het nodige militaire ceremonieel, de rijroute van Hare Excellentie de Gouverneur van Curaçao, het  afsluiten van de Pietermaaiweg,  Gouverneursplein,  Hendrikplein ( voor het Tempel gebouw),  Waterfortstraat en de daarmede verband houdende omlegging van het verkeer, mag verwacht worden dat op de bovenvermelde  datum het verkeer  in het centrum  van onze stad erg gestremd zal zijn.  De afzettingen zullen plaatsvinden van 05:00 t/m 11:00 AM.  De dag van de plechtige vergadering , dinsdag 11 september 2018 zal de politie alle boven genoemde straten al heel vroeg in de ochtend afzetten. Indien u in deze directe omgeving woont of werkt zult u op de boven genoemde datum enige hinder of overlast  ondervinden. Op maandag 10 september  tussen 7:00 AM  uur en 10:00 AM  zal er door de militairen en andere geuniformeerde diensten een voor oefening gehouden worden ook dan zal het verkeer richting de binnenstad, in de directe omgeving van het Wilhelminaplein en het stadhuis  erg gestremd zijn. Bestuurders die  voertuigen op zodanige wijze worden parkeerd dat zij  het verkeer belemmerd of hinderen zullen op kosten en risico van de eigenaar verwijderd worden

Wij bieden alvast onze welgemeende excusses  hiervoor aan voor de geleden hinder en overlast en stellen uw begrip daarvoor op prijs

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: