Advertisements

Zaak Cicely van der Dijs bij de AG Hoge Raad

Zaak Cicely van der Dijs bij de AG Hoge Raad
Conclusie AG in Caribische zaak waarbij de verdachte (Cicely van der Dijs), de levenspartner van de voormalig minister-president van Curaçao, Gerrit Schotte, is veroordeeld voor witwassen en het bezit van ‘frequency jammers’, die zijn ontworpen voor het veroorzaken van storingen in telecommunicatie. Bespreking 7 middelen over onder meer de bewezenverklaring van het medeplegen van witwassen van geldbedragen. Heeft het hof kunnen oordelen dat de verdachte de herkomst van die geldbedragen verhuld terwijl zij wist dat die geldbedragen afkomstig waren uit enig misdrijf?
De AG geeft de Hoge Raad in overweging het cassatieberoep te verwerpen.
Lees de uitspraak via de link:
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: