NO MAS dropouts Di dos edishon organisá pa BOLD Content Agency.

NO MAS dropouts

Di dos edishon organisá pa BOLD Content Agency.

WILLEMSTAD – Pa di dos aña konsekutivo, BOLD Content Agency ta bai hasi tres studiante kontentu ku un kontrol di tésis grátis durante nan kampaña NO MAS dropouts.

Nos ta na inisio di un tremendo aña eskolar. I pronto, un otro grupo di studiante mas ta finalisá un kapítulo importante den nan bida, na momentu ku nan risibí nan diploma den nan man. Promé ku yega na e parti aki, mayoria studiante tin di skibi un tésis promé ku nan por graduá. Nos ta konsiente ku skibi un tésis no ta mesun fásil pa tur studiante. Sinembargo, BOLD Content Agency ta hopi bon konosí bou di studiantenan danki na su servisio pa revisá tésis. Nos ta tene kuenta ku entre otro uzo di idioma, originalidat di kontenido, struktura, i tambe duna guia na esunan ku mester di un èkstra empuhe.

Mirando e difikultat ku por eksperensiá i alabes e importansia di un tésis, nos ta bai fasilitá tres studiante ku kontrol riba kontenido di nan tésis. Durante e kampaña NO MAS dropouts, nos ta bai selektá un ganadó pa e lunanan di sèptèmber, òktober, i novèmber. Pues na tur ta bai tin tres diferente ganadó. Kada luna partisipantenan tin e oportunidat di forma parti di algun aktividat ku chèns di bira e felis ganadó di NO MAS dropouts. Kualke un miembro di famia òf amigu/a tambe por partisipá. Dado kaso ku resultá ku e ganadó no ta un studiante, e persona ku a gana por regalá esaki na un persona ku si ta gradua e aña eskolar aki.

BOLD Content Agency ta hopi satisfecho di por asistí tur individuo ku ta serka di gradua ku nan tésis. Nos ta aun mas kontentu pa tur nos klientenan ku a logra aña pasa i a sa di gradua ku honor. Pa nos e mihó forma pa ekspresá nos alegria ta pa sigui kontribuí ku desaroyo di ENSEÑANSA di nos komunidat. Promé ku kada ganadó entrega nan tésis na skol, nos ta sòru pa e kontenido ta den konteksto, sin eror, i ku bon formulashon di frase.

Pa mas detaye tokante e kampaña bishitá nos página di Facebook: BOLD Content Agency.

===================

 

NO MORE dropouts

Tweede editie mede mogelijk gemaakt door BOLD Content Agency.

WILLEMSTAD – Voor het tweede jaar op een rij, zal BOLD Content Agency drie studenten blij maken met een gratis thesis controle gedurende de campagne NO MORE dropouts.

We zijn nu aan het begin van een spectaculair schooljaar. En binnenkort zal een andere groep van afgestudeerden hun diploma behalen. Voordat we de dimploma-uitreiking bereiken, moeten de meerderheid van de studenten eerst een scriptie schrijven om te kunnen afstuderen. En we weten dat het schrijven van een scriptie zeer uitdagend kan zijn voor sommige studenten. Gelukkig is BOLD Content Agency bekend onder studenten dankzij zijn diensten in verband met scriptie nakijken. Het gaat hier om onder andere controle op taalfout, plagiaat, structuur en ook begeleiding aan degenen die wat extra motivatie nodig hebben.

Gezien de uitdagingen en de belangrijkheid van het schrijven van een scriptie, gaan we drie studenten tevreden maken met een scriptie review. NO MORE dropouts is een dree maanden campagne waarbij één winnaar wordt gekozen voor de maanden van september, oktober en november. In totaal gaan we dus drie winnaars uitkiezen. Deelnemers moeten met verschillende activiteiten meedoen om een kans te hebben om te winnen. Gezinsleden en vrienden kunnen ook meedoen. Indien de winnaar geen student is, moet hij of zij de prijs uitgeven aan iemand die wel dit schooljaar van plan is om af te studeren.

Het is altijd zeer bevredigend om studenten met hun afstudeerproject te kunnen helpen en we zijn tevens super blij op onze klanten die vorig jaar met eer hebben afgestudeerd. De beste manier om onze vreugde te uiten is om te blijven bijdragen aan één van de belangrijkste pijlers van een samenleving: ONDERWIJS. Daardoor willen we graag drie studenten verwennen door hun scriptie gratis na te kijken. Voordat zij hun scriptie inleveren, zullen we ervoor zorgen dat het inhoudelijk relevant is en zonder taalfouten.

Voor meer informatie over deelname ga naar onze Facebook pagina: BOLD Content Agency.

 

==================

 

NO MORE dropouts

Second edition by BOLD Content Agency.

WILLEMSTAD – For two consecutive years, BOLD Content Agency will make three students happy with a free of charge thesis review with their campaign NO MORE dropouts.

We are at the very beginning of another spectacular school year. And soon a different group of graduates will be called one by one in front of their loved ones to receive their diploma.  Before we reach the graduation day, though, the majority of the students are first required to write a thesis in order to graduate. We know that writing a thesis can be very challenging for some students. Fortunately, BOLD Content Agency is well known among scholars for its thesis review services. We focus on among others grammar check, content originality, structure, and we do also provide guidance to those who are in need of an extra push.

Seeing the challenges and at the same the importance of writing a thesis, we will facilitate three students with a free thesis review. During this three-month campaign, we will select one different winner for the months of September, October, and November. So in total, we will have three winners. Participants will have the opportunity to participate in different activities in order to have a chance to become one of the lucky winners of NO MORE dropouts. Family members and friends can also participate. In case the winner is not a student, the winner should give it away to someone who is graduating this school year.

BOLD Content Agency truly enjoys helping each undergraduate with their paper and we are overjoyed for all of our customers who made it last year and graduated with honor. The best way to express our joy, is to continue contributing to a society’s key pillar:  EDUCATION. Therefore, we want to spoil three students by reviewing their thesis at no cost. Before they submit their final paper, we will assist three undergraduates with a thesis that is context-relevant, spell-checked, and syntax-checked.

To learn more about this campaign, visit our Facebook page: BOLD Content Agency.

error: Content is protected !!