Advertisements

Notisianan di polis di djárason 29 di ougùstùs te ku djabièrnè 31 di ougùstùs 2018/Politieberichten van woensdag 29 augustus tot en met vrijdag 31 augustus 2018

Notisianan di polis di djárason 29 di ougùstùs te ku djabièrnè 31 di ougùstùs 2018
Riba djárason 29 di ougùstùs, pa mas o ménos 11.30 or di mainta a drenta keho di ladronisia di un pikòp kolo blanku di marka Mazda, numerá V-3449. Deskonosínan a bai ku e pikòp, ku tabata stashoná dilanti di un kas situá na Kaya Avelino J. Cicilia, entre 1.30 or i 4.30 or di mardugá.

Den oranan di anochi di e mesun dia alrededor di 7.15 or, un aksidente a tuma lugá entre dos outo riba Kaya Nikiboko Sùit. Outo 1 tabata koriendo riba Kaya Nikiboko Sùit i na dado momentu kier a kita na su man robes. Outo 2 ku tabata biniendo su tras no por a para na tempu i bai dal patras di outo 1. Shofùr di outo 1 tabata keha di doló na su garganta i personal di ambulans a asistié na e sitio mes.

Mas lat den oranan di e anochi di djárason 29 di ougùstùs, pa mas o ménos 11.50 or, un aksidente a tuma lugá riba Kaminda La Union, na altura di e bògt di Gurubu. Un outo probablemente, pa motibunan deskonosí a pèrdè kontrol, i sali for di e bògt i a bai dal den un palu di lus. Ambulans a transportá e shofùr pa hospital pa tratamentu médiko.

Den oranan trempan di mainta di djaweps 30 di ougùstùs un entrada hudisial a tuma lugá den un kas situá na Kaya Comanche den kuadro di Lei di Arma di kandela BES. Durante di e entrada hudisial a bin topa ku droga i munishon. Tambe a detené un hòmber di inisialnan R.M.C. di 23 aña di edat, en konekshon ku violashon di di Lei di Opio BES i Lei di Arma di Kandela BES.

Den oranan di atardi di e mesun dia, pa mas o ménos 1.50 or, un aksidente a tuma lugá riba Kaya Grandi. Un outo ku tabata bai parker, na lugá di primi brek, a primi gas i a bai dal den un skuter ku tabata stashoná riba asera. Shofùr i pasahero di e skuter tabata sinta riba e skuter na e momentu ei i e shofùr a kai. Ambulans a transportá e víktima pa hospital pa tratamentu médiko. E pasahero no a keda herida.

==========================

Politieberichten van woensdag 29 augustus tot en met vrijdag 31 augustus 2018
Op woensdag 29 augustus werd omstreeks 11.30 uur aangifte gedaan van diefstal van een witte pick-up van het merk Mazda, met kenteken V-3449. De pick-up stond voor een woning aan de Kaya Avelino J. Cicilia geparkeerd en is tussen 1.30 uur en 4.30 uur door onbekenden weggenomen.

In de avonduren van dezelfde dag vond omstreeks 19.15 uur een aanrijding tussen twee auto’s plaats op Kaya Nikiboko Zuid. Auto 1 reed op de Kaya Nikiboko Zuid en wilde op een geven moment links afslaan. Auto 2 die achter hem aan kwam rijden kon niet tijdig stoppen en botste tegen auto 1 aan. De bestuurder van auto 1 had nekklachten en werd ter plekke door de ambulance personeel behandeld.

Later op de avond van woensdag 29 augustus, vond omstreeks 23.50 uur een aanrijding plaats op de Kaminda La Union ter hoogte van de bocht bij Gurubu. Een auto was waarschijnlijk, om onbekende reden, uit de bocht gevlogen en botste tegen een lantaarnpaal aan. De bestuurder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

In de vroege ochtenduren van donderdag 30 augustus vond een huiszoeking plaats in een woning aan de Kaya Comanche in het kader van de Vuurwapenwet BES. Tijdens de huiszoeking zijn drugs en munitie aangetroffen. Ook werd een man met initialen R.M.C. van 23 jaar, aangehouden wegens overtreding van de Opiumwet BES en de Vuurwapenwet BES.

In de middaguren van dezelfde dag, omstreeks 13.50 uur, vond een aanrijding plaats op de Kaya Grandi. Een auto die wilde parkeren had per ongeluk op het gaspedaal getrapt in plaats van op de rem en reed tegen een op hete trottoir geparkeerde scooter aan. De bestuurder en bijrijder zaten op dat moment op de scooter, en de bestuurder viel. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De bijrijder raakte niet gewond.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: