Advertisements

Cura Fest 2018

Cura Fest 2018

 

Willemstad – Dia 2 di sèptèmber Landhuis Chobolobo ta organisá en kolaborashon ku Passionistas un evento grátis ku ta yama Cura Fest 2018. Mucha i adulto por disfrutá for di 13:00 te ku 18:00 di workshops, muzik, kuminda, produktonan artesano i lo tin ‘tours’ den e fábrika di Landhuis Chobolobo.

Bishitantenan por sera konosí di Landhuis Chobolo ku ta kas di e famoso Blue Curaçao i likùrnan di otro sabor. Durante e ‘tours’, guianan lo splika di e historia di Landhuis Chobolo i ta posibel di purba e diferente likùr. E shòp i bar tambe ta habrí.

E empresarionan i hòbiista ku ta afiliá na Passionistas lo bende diferente produktonan artesano, obra di man i kuminda. Pa muchanan i adulto tin diferente workshop kreativo. Muchanan por disfrutá di e ‘bouncer’ ku Landhuis Chobolobo i  Passionistas  lo pone speshal pa e dia. Ademas tin un presentashon di baile di grupo Folkloriko Ambiente Kultural, muzik di DJ Mitch Devtiq i e banda lokal The Company Tropical Music. The Company Tropical Music ta un banda nobo ku ta konsistí di diferente kantante i tokadó den e mundo di muzik Latino Amérika manera salsa, bachata, merengue. Entrada di Cura Fest 2018 ta kompletamente grátis.

 

==================

 

Cura Fest 2018

 

Willemstad – Op 2 september organiseert Landhuis Chobolobo in samenwerking met Passionistas een gratis evenement genaamd Cura Fest 2018. Jong en oud kunnen van 13:00 tot 18:00 genieten van workshops, muziek, dans, eten, handgemaakte producten en er worden tours verzorgd door de fabriek van Landhuis Chobolobo. Voor de kinderen is er een bouncer aanwezig.

Bezoekers kunnen tijdens Cura Fest 2018 nader kennis maken met Landhuis Chobolo die de beroemde Blue Curaçao likeur en likeuren in andere smaken vervaardigd. Gedurende de tours zullen gidsen meer vertellen over de geschiedenis van de distilleerderij en kan men likeuren in verschillende smaken proeven. Tevens is de souvenir shop en de bar van Landhuis Chobolo open.

De creatieve entrepreneurs en hobbyisten die deel uitmaken van Passionistas zullen hun handgemaakte en homemade producten aanbieden. Daarnaast kunnen kinderen en volwassenen verschillende creatieve workshops volgen en er is een bouncer aanwezig voor de kinderen. Bovendien vindt er een presentatie plaats van folkloristische dansgroep Folkloriko Ambiente Kultural, DJ Mitch Devtiq verzorgt de muziek en er is een optreden van lokale band The Company Tropical Music. The Company Tropical Music is een nieuwe band die bestaat uit muzikanten van Latijns Amerikaanse muziek zoals salsa, bachata, merengue. De toegang voor dit familie-evenement is voor iedereen gratis.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: