Advertisements

*Charla riba yudansa na mucha pre-eskolar*

Info OM:
*Charla riba yudansa na mucha pre-eskolar*
Funshonarionan di kuerpo di polis (KPC), Departamentu di Enseyansa, Wit Gele Kruis, Ministerio di Hustisia i Ministerio Publiko (OM) a partisipa awe mainta na un seshon informativo tokante yudansa (hulpverlening) na muchanan pre-eskolar do 0 pa 4 aña di edat.
Awe funshonarionan di Sentro pa Inovashon i Guia Edukashonal (SIGE), Wit Gele Kruis i Departamentu di Salu Hubenil (COSH) a duna informashon i a kontesta preguntanan di esnan presente.
Esaki tabata e di dos charla den un total di 5. Tur luna OM i Ministerio di Hustisia ta organisá temanan interesante pa entre otro polis, pa di e forma ei e partisipantenan ta miho prepara pa nan trabou diario.
*Lezing over hulpverlening aan kinderen 0-4 jaar*
Functionarissen van de politie (KPC), Departement van Onderwijs, Wit Gele Kruis, Ministerie van Justitie en het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao hebben vanmorgen deelgenomen aan een informatieve lezing over hulpverlening aan kinderen van 0-4 jaar (voorschoolseopvang).
Experts van de Sentro pa Inovashon i Guia Edukashonal (SIGE), Wit Gele Kruis i Departamentu di Salu Hubenil (COSH) wqren vandaag de sprekers en hebben vragen beantwoord van de deelnemers.
Dit was vandaag lezing nummer twee in een reeks van 5 welke iedere maand wordt georganiseerd door het Ministerie van Justitie en het Openbaar Minusterie. Het zijn telkens interessante lezingen voor politieagenten om zo beter voorbereid te zijn op hun dagelijkse werkzaamheden.
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: