Advertisements

BINTI PERSONA A RISIBÍ NASHONALIDAT HULANDES / TWINTIG INWONERS GENATURALISEERD

BINTI PERSONA A RISIBÍ NASHONALIDAT HULANDES

 

Kralendijk – Djaweps 23 ougùstùs 2018 den sala di pasangrahan a tuma lugá seremonia di naturalisashon. Dies persona a huramentá i Dies persona a primintí dilanti di gezaghebber sr. Edison Rijna, ku esaki nan a haña e nashonalidat hulandes inkluso reglanan i deber i pasport hulandes. Gezaghebber den su diskurso a trese dilanti ku e personanan aki ya tin sufisiente tempu biba aki na Boneiru i ta kontribuí positivamente ku desaroyo di nos isla.

 

 TWINTIG INWONERS GENATURALISEERD

 

Kralendijk – Donderdag 23 augustus 2018 heeft een naturalisatie ceremonie plaatsgevonden in de zaal van pasangrahan. Tien personen heeft de eed en Tien personen hebben hun belofte afgelegd voor de gezaghebber Edison Rijna. Hiermee hebben zij formeel de Nederlandse nationaliteit gekregen, inclusief alle rechten en plichten zoals actief en passief kiesrecht en een Nederlands paspoort.

De gezaghebber gaf in zijn speech aan dat deze groep genaturaliseerden al geruime tijd op Bonaire woont. Zij hebben een positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Bonaire.

 

.

..

..

..

.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: