Advertisements

DIPUTADO JAMES KROON A REUNÍ KU MIEMBRONAN DI UNKOBON. / GEDEPUTEERDE  JAMES KROON VERGADERT MET LEDEN UNKOBON.

DIPUTADO JAMES KROON A REUNÍ KU MIEMBRONAN DI UNKOBON. 

Kralendijk – Resientemente diputado James Kroon kompañá pa direktor interino di Direktorado di Planifikashon i Desaroyo sr. Etienne van der Horst a reuní ku dirigentenan di Unkobon. Durante di e enkuentro a trata e parti di kareteranan ku ta den mal estado tur kaminda riba nos isla. Na final diputado James Kroon a duna di konosé ku e reunion tabata unu fruktífero, i ku pronto gobièrnu di Boneiru lo kuminsá atendé ku e kareteranan.

 

GEDEPUTEERDE  JAMES KROON VERGADERT MET LEDEN UNKOBON. 

Kralendijk – Onlangs heeft gedeputeerde James Kroon vergezeld van de waarnemend directeur van de Directie Ruimte en Ontwikkeling dhr Etienne van der Horst met bestuursleden van de Unkobon vergaderd. Tijdens de samenkomst werd gepraat over de wegen die overal op ons eiland in slechte staat verkeren. Aan het eind van de meeting heeft gedeputeerde James Kroon verklaard dat het een vruchtbare vergadering was, en dat het Bonairiaanse eilandbestuur spoedig zal beginnen met de wegen onder handen te nemen.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: