Advertisements

Info OM Sint Maarten (woordvoerder Hazel Durand

Info OM Sint Maarten (woordvoerder Hazel Durand)
The Joint Court of Justice has granted the Public Prosecutor’s Office authority to prosecute Member of Parliament Th.H. This decision was announced today, August 21, 2018. Th.H was heard behind closed doors on August 7, 2018. Th.H. is suspected of having committed bribery between 2012-2013. The date of the hearing is not yet known.
The Public Prosecutor’s Office will not being issuing any further statements.
——
Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie heeft vandaag de vervolging bevolen van statenlid Th.H. De vordering van het O.M. is op 7 augustus jl. in raadkamer behandeld. De verdenking betreft omkoping van een statenlid in de periode 2012-2013. Een zittingsdatum is nog niet bekend.
Het OM geef verder geen commentaar.
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: