Advertisements

Politieberichten van woensdag 15 augustus tot en met vrijdag 17 augustus 2018/Notisiannan di polis di djárason 15 di ougùstùs te ku djabièrnè 17 di ougùstùs 2018

Notisiannan di polis di djarason 15 di ougustus te ku djabierne 17 di ougustus 2018
Riba djárason 15 di ougùstùs a drenta keho di kiebro riba un tereno di konstrukshon situá na Kaya Finlandia. Entre djamars 14 di ougùstùs, pa mas o ménos 5 or di atardi i djárason 15 di ougùstùs, pa mas o ménos 7 or di mainta, deskonosínan a bai ku diferente hèrmènt bou di ku a un pòmp, un mekser, un mashin di bora di marka Makita, un aparato pa kòrta mosaiko, aparato pa las, un ‘grinder i un mashin pa zag,ámbos di marka Makita. E malechornan a drenta e ofisina riba e tereno di konstrukshon, dor di a destruí e porta di kura di e tereno i despues kibra e porta di entrada di e ofisina.
Entre 7 or i 7.30 or di anochi, riba e mesun dia, a tene un kòntròl di tráfiko na altura di warda di polis na Rincon. Durante di e kòntròl a kontrolá 23 vehíkulo, pero no a duna niun but.
Mas lat riba e mesun anochi, alrededor di 10.15 or, a detené un hòmber di inisialnan E.S.T.T., di 25 aña di edat en konekshon ku violashon di lei di Opio BES, durante di un kòntròl di tráfiko. Durante di e kòntròl e sospechoso a haña un but komo ku e no por a mustra papelnan di seguro bálido ni un reibeweis bálido. Ora tabata trahando e but, por a hole un holó stèrki di mariwana. A base di e Lei di Opio BES, a kontrolá e outo mas a fondo. A bin topa ku supstansianan paresido na droga (sòft), materialnan pa prepará pa benta di droga i tambe sèn kèsh. A konfiská tantu esakinan komo e outo.

Politieberichten van woensdag 15 augustus tot en met vrijdag 17 augustus 2018
Op woensdag 15 augustus werd aangifte gedaan van inbraak op een bouwterrein aan de Kaya Finlandia. Onbekenden hebben tussen dinsdag 14 augustus, omstreeks 17.00 uur, en woensdag 15 augustus, omstreeks 07.00 uur, verschillende gereedschappen weggenomen waaronder een pomp, een mixer, een boormachine van het merk Makita, een tegelsnijder, lasapparatuur, een grinder en een zaagmachine, beiden van het merk Makita. De daders zijn het kantoor op de bouwplaats binnengekomen door het slot van het hek van het bouwterrein te vernielen en daarna de voordeur van het kantoor open te breken.
Tussen 19.00 en 19.30 uur op dezelfde dag, werd ter hoogte van het politiebureau in Rincon, een verkeerscontrole gehouden. Er zijn 23 voertuigen gecontroleerd. Er zijn geen bekeuringen uitgeschreven.
Later op de avond, omstreeks 22.15 uur, werd tijdens een verkeerscontrole, een man met initialen E.S.T.T., van 25 jaar, aangehouden wegens het overtreden van de Opiumwet BES. Tijdens de controle kreeg de verdachte een boete voor het niet kunnen tonen van geldige verzekeringspapieren en een geldige rijbewijs. Bij het uitschrijven ven de boete werd een sterke marihuana geur waargenomen en is de auto verder gecontroleerd op basis van de Opiumwet BES. In de auto zijn op softdrugs lijkende substanties, materialen ter bereiding van het verkoop van drugs en contant geld aangetroffen. Alles, mwaaronder ook de auto, is in beslag genomen.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: