Advertisements

Operatie Lockdown

Operatie Lockdown

De Kustwacht heeft samen met de douane gisteren en vandaag operatie ‘ Lockdown’ uitgevoerd. Vanaf maandag 19:00 tot vandaag dinsdag 14 augustus 18:00. Vandaag zijn er controles uitgevoerd in de haven bij kleine werf op de venezolaanse fruitbarkjes en andere pleziervaartuigen. Gisteren en vandaag in de Spaanse water op pleziervaartuigen, jachten en commerciële vaartuigen die passagiers vervoeren van en na Klein Curacao. Controles betreffen de scheepsdocumenten, bemanningspapieren, veiligheid aan boord, in-, door/ en uitvoer goederen op basis douane wetgeving, vereiste  vergunningen voor het commercieel vervoeren van passagiers. Er zijn ongeveer 13 vaartuigen gecontroleerd.
Esaki tbta un boto ku a haña ta drif ku deskonosinan a horta su motor i nan a laga e boto drif bai, un persona atento a mira e boto ta drif anto a meldu 913 .Warda Kosta a sleep e boto bin kune tera anto a entregele e boto na su doño.
.
..
..
..
.
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: