Advertisements

Kámara di Komersio i Holland House Colombia ku mishon pa Colombia na sèptèmber  2018 / Kamer van Koophandel en Holland House Colombia met handelsmissie naar Colombia in september 2018

Kámara di Komersio i Holland House Colombia ku mishon pa Colombia na sèptèmber  2018

 

Willemstad 13 di ougùstùs, 2018 – Kámara di Komèrsio huntu ku Holland House Colombia a lansa e mishon komersial di Kòrsou pa Colombia ku lo tuma lugá entre 24- 28 di sèptèmber  2018 den e siudatnan di Bogota i e kosta di Colombia : spesífikamente e siudatnan di Barranquilla i Cartagena. E mishon aki ta fungi komo vehíkulo pa “match” kompanianan lokal ku kompanianan Colombiano ku tin un interes pa topa otro ku mira riba interkambio komersial. Bo agènda komo empresario durante di e mishon lo ta pre-determiná dor di kontakto ku sea abo of empresa Colombiano ke tin ku otro.

Ademas di e reunionnan individual B2B, lo tin tambe enkuentronan sosial ku otro empresarionan di Colombia na residensha di e Embahador di Reino Hulandes na Bogota i tambe oportunidatnan pa personalmente konosé miembronan di Holland House Colombia ku na sèptèmber lo kumpli nan di 5 aniversario.

Futuro di nos kresementu ekonómiko ta sinta den eksportashon. Si bo ta sinti ku bo produkto of servisio  tin posibilidat den merkadonan internashonal, esaki ta un oportunidat úniko pa bo hasi e investigashon nesesario. Colombia ta un merkado kresiente ku ta konta ku 49 mion habitante.

Si abo komo empresario kier mas informashon òf bo kier inskribí bo mes pa e mishon ku lo tuma lugá na sèptèmber  2018, por  hasi esaki dor di tuma kontakto ku nos via businessinfo@curacao-chamber.cw òf 461-3918.

Tene kuenta ku e delaster fecha pa inskribí lo ta 1 di sèptèmber 2018.

 

 

 

(NL)

 

Kamer van Koophandel en Holland House Colombia met handelsmissie naar Colombia in september 2018

 

Willemstad, 13 augustus, 2018 – De Kamer van Koophandel & Nijverheid Curacao kondigt officieel de missie Curaçao naar Colombia aan. Deze missie georganiseerd door de Kamer in samenwerking met het Holland House Colombia zal plaatsvinden tussen 24 en 28 september 2018 met focus op de steden Bogota en de kust van Colombia, met name de steden Barranquilla en Cartagena.

Deze missie dient als vehikel om een “match” te maken tussen lokale bedrijven actief op Curacao en Colombiaanse bedrijven die interesse hebben om elkaar te ontmoeten, met nadruk op commerciële uitwisseling. Uw agenda als ondernemer zal dus voorgeprogrammeerd zijn, gebaseerd op contact die u, of het Colombiaans bedrijf wenst te hebben.

Naast deze B2B vergaderingen, zal er ook additioneel netwerkmogelijkheden zijn met Colombiaanse ondernemers bij de residentie van de Ambassadeur van het Koninkrijk te Bogota. Ook zal er een mogelijkheid zijn om te netwerken met de leden van Holland House Colombia te Bogota gedurende een speciaal evenement ter viering van hun 5 jarig bestaan.

De toekomst van onze economische groei zit in de export. Bent u een ondernemer die voelt dat uw product of dienst potentieel heeft voor de internationale markt, dan is dit een unieke kans om de benodigde onderzoek te doen. Colombia is een groeiende markt met een populatie van meer dan 49 miljoen mensen. Voor meer informatie, of om in te schrijven voor de handelsmissie naar Colombia in september 2018 kunt u zich aanmelden of contact opnemen met de Kamer van Koophandel via; businessinfo@curacao-chamber.cw òf 461-3918.

 

Inschrijvingen kunnen plaatsvinden tot en met 1 september 2018.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: