Advertisements

2 detenshon na Boneiru pa Ulanda

Info OM BES

2 detenshon na Boneiru pa Ulanda

E hòmbernan N.B.C. (Kòrsou, 1990) i G.R.E.M. (Boneiru, 1976) a keda detené resientemente na Boneiru. Esaki den kuadro di ehekushon di un kondena di korte na Ulanda.

M. a keda kondena 6 di yüni 2003 dor di Korte di Groningen na un kastigu di 12 luna di prisòn di kual 6 luna kondishonal ku 2 aña di prueba pa un kaso kontra moral den siudat di Middelstum na Ulanda. M. tabata bibá algun tempu kaba na Boneiru i a keda detené riba òrdu di Landelijk Parket di Zwolle. M. ta bai sinta su kastigu na Ulanda.

N.B.C. a risibí kondena 15 di ougùstùs dor di Korte di Leeuwarden pa un atrako violento ku a keda kometé den siudat di Drachten. El a risibí un kondena di 15 luna di prisòn di kua 5 luna kondishonal I 2 aña di prueba. E detenshon na Boneiru a tuma lugá riba petishon di Landelijk Parket di Zwolle. C. ta bai sinta su kastigu na Ulanda.

2 Aanhoudingen op Bonaire voor Nederland

De mannen N.B.C. (Curaçao, 1990) en G.R.E.M. (Bonaire, 1976) zijn onlangs op Bonaire aangehouden. Dit in het kader van de uitvoering van een rechterlijke vonnis in Nederland.

M. werd op 6 juni 2003 door de rechtbank in Groningen veroordeeld voor ontucht in de gemeente Middelstum in Nederland tot een gevangenisstraf voor de duur van 12maanden, waarvan 6 maanden voorwaardelijk met een proeftijd van 2 jaar. M. was reeds enige tijd woonachtig op Bonaire en is op verzoek van het Landelijk Parket te Zwolle aangehouden.M. zal zijn straf gaan uitzitten in Nederland.

N.B.C. werd op 15 augustus 2011 door de rechtbank te Leeuwarden veroordeeld voor een gewelddadige overval in de gemeente Drachten in Nederland tot 15 maanden gevangenisstraf waarvan 5 maanden voorwaardelijk met een proeftijd van 2 jaar. De aanhouding op Bonaire heeft plaatsgevonden middels een rechtshulpverzoek door het landelijk Parket in Zwolle. C. zal zijn straf gaan uitzitten in Nederland.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: