Advertisements

Vrijdagmiddag is een speervisser betrapt door de Kustwacht patrouille Steunpunt Curaçao.

Vrijdagmiddag is een speervisser betrapt door de Kustwacht patrouille Steunpunt Curaçao.

 

Het Redding- en Coördinatie Centrum (RCC) van de Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) ontving vrijdag 03 augustus een melding, dat een persoon op heterdaad was betrapt met speervissen bij Marie Pampoen. Een patrouille had ter plekke een man aangetroffen met een speergeweer. Een PV is hem aangezegd en speergeweer met doorboorde vis is in beslag genomen. De vernietiging van het in beslag genomen vis is uitgevoerd op STP CUR en vastgelegd voor eventuele latere bewijslast.

 

Speervissen is verboden volgens artikel 6 li1 van de Rifbeheerverordening Curaçao.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: