Advertisements

Q&A problema tèkniko den proseso di produkshon di pasport. / Q&A technisch probleem in productieproces paspoort.

Q&A problema tèkniko den proseso di produkshon di pasport.

Kralendijk – Dia 12 di yüli a anunsiá ku a surgi un problema tékniko durante produkshon di un kantidat limitá di pasport. Pa e motibu ei por ta ku un di e karakterístikanan di outentisidat den algun pasport no ta funshoná. Ta trata di pasportnan pa kua e petishon a drenta den periodo di 1 di aprel te ku 30 di yüni 2018. E dokumentunan di biahe aki ta keda bálido. Bo por biaha ku nan nòrmalmente.

Ta solamente si nan a emití bo pasport den periodo di 1 di aprel te ku 30 di yüni 2018, tin un chèns chikitu ku e dokumentu di biahe tin e problema tékniko aki. Na e fecha di emishon riba bo pasport bo por mira ki dia nan a emití bo dokumentu di biahe.

Tambe na e number di seri bo por mira si posibelmente bo pasport tin e problema aki. E number di seri aki bo ta haña riba e página di plèstik duru ku informashon personal den bo pasport. E pasportnan ku un fecha di emishon den aprel, mei òf yüni ku posibelmente tin un problema tèkniko tin un number di seri ku ta kaba ku 03. Riba e imágennan aki bou e number di seri tin un liña kòrá rònt di dje.
Personanan pa kende e mensahe aki ta aplikabel dentro di poko lo risibí un karta. Si bo tin mas pregunta mi ta referí bo na departamentu di Asuntunan Sivil.

 

 

Q&A technisch probleem in productieproces paspoort.

Kralendijk – Op 12 juli 2018 werd bekend gemaakt dat bij de productie van een beperkt aantal paspoorten zich een technisch probleem heeft voorgedaan. Hierdoor kan het zijn dat één van de elektronische echtheidskenmerken in sommige paspoorten niet werkt. Het gaat om paspoorten die zijn aangevraagd in de periode van 1 april tot en met 30 juni 2018. Deze reisdocumenten blijven geldig. U kunt hier gewoon mee reizen.

Alleen als uw paspoort is uitgegeven in de periode van 1 april tot en met 30 juni 2018, bestaat er een kleine kans dat het reisdocument dit technische probleem heeft. U kunt aan de uitgiftedatum op uw paspoort zien wanneer het reisdocument is uitgegeven.
Ook kunt u aan het serienummer zien of uw paspoort mogelijk het technische probleem heeft. Dit serienummer vindt u op de harde plastic pagina met persoonsgegevens in uw paspoort. De paspoorten met een uitgiftedatum in april, mei of juni 2018 met een mogelijk technisch probleem hebben een serienummer dat eindigt op 03. Op onderstaande afbeeldingen is het serienummer rood omcirkeld.

Personen voor wie dit bericht van toepassing is zullen binnenkort een brief ontvangen. Voor verdere vragen verwijs ik u naar de afdeling Burgerzaken

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: