Advertisements

Apelashon urgente pa no bula ku drones durante e aktividatnan di Velas Latino America Curaçao 2018 / Dringend verzoek om niet met drones te vliegen tijdens de activiteiten van Velas Latino America Curaçao 2018

Apelashon urgente pa no bula ku drones durante e aktividatnan di Velas Latino America Curaçao 2018

 

Willemstad – Outoridat di Aviashon Sivil di Kòrsou huntu ku Havenmeester ta hasi un apelashon serio na tur usuario di drones pa no bula drones den área di Willemstad, esta henter Punda i Otrobanda, durante e aktividatnan di Velas Latino America Curaçao 2018 di dianan 15, 16, 17 i 18 di yüli 2018. Ta pidi pa no bula ku drones entre 5or di mainta pa 7or di anochi.

 

E motibu di e medida aki ta garantisá seguridat di tur persona ku lo bishita e aktividat aki mirando ku lo tin ‘fly-by’ di avionnan i helikòpternan di Marina Real i Warda Kosta pa demonstrashon i pues pa garantisá seguridat di tráfiko aéreo. Un drone por dal den un di e avion òf helikòpternan aki i kousa aksidente serio. Tambe ta antisipá ku tin un kantidat grandi di persona ta bishita e aktividatnan i e peliger tei ku si pa un òf otro motibu e drone kai e por kousa daño na hende i material.

 

Havenmeester ta indiká ku botonan mester tene distansia for di e barkunan di bela ora nan ta drenta djadumingu awor.

 

Tur esaki ta pa garantisa seguridat durante e gran evento di Velas Latino America Curaçao 2018.

 

Dringend verzoek om niet met drones te vliegen tijdens de activiteiten van Velas Latino America Curaçao 2018

 

Willemstad – Om de veiligheid van het luchtverkeer en het publiek niet in gevaar te brengen worden drone gebruikers dringend verzocht niet met drones te vliegen in Willemstad, dus Punda en Otrobanda, gedurende de activiteiten van Velas Latino America Curaçao 2018, van 15, 16, 17 en 18 juli 2018. Het verzoek is om niet te vliegen tussen 5uur s’morgens en 7uur s’avonds.

 

De reden hiervan is om de veiligheid te kunnen garanderen van alle bezoekers gezien het feit dat er vliegtuigen en helicopters van de Koninklijke Marine en de Kustwacht ter demonstratie zullen overvliegen en om veiligheid van het luchtverkeer te garanderen. Een drone kan in een vliegtuig of helikopter vliegen en kan dus een ongeluk veroorzaken. Vanwege de grote verwachte opkomst gedurende deze activiteiten bestaat er een gevaar dat indien door een of andere reden een drone uitvalt, de schade kan veroorzaken aan mens en materieel.

 

De Havenmeester geeft direct ook aan dat boten afstand moeten houden van de zeilschepen gedurende hun vaart binnen St Annabaai van aanstaande zondag.

 

Dit alles is om de veiligheid te kunnen garanderen gedurende het groot evenement van Velas Latino America Curaçao 2018.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: