Advertisements

Zojuist arriveerde Zr.Ms. Pelikaan van de Koninklijke Marine op Marinebasis Parera in Willemstad met aan boord 30 mariniers van het 32ste Raiding Squadron van het Korps Mariniers uit Aruba en 50 muzikanten van de Marinierskapel. Zij worden van 15 t/m 18 juli ingezet tijdens het Velas Latinoamérica Curaçao 2018.

Zojuist arriveerde Zr.Ms. Pelikaan van de Koninklijke Marine op Marinebasis Parera in Willemstad met aan boord 30 mariniers van het 32ste Raiding Squadron van het Korps Mariniers uit Aruba en 50 muzikanten van de Marinierskapel. Zij worden van 15 t/m 18 juli ingezet tijdens het Velas Latinoamérica Curaçao 2018. Zo zal de Marinierskapel de officiële opening op zondagavond vanaf 19.00 uuur op het Brionplein in Willemstad, muzikaal omlijsten. Aanstaande maandagavond geeft de marinierskapel een groot concert om 21.30 samen met zangeres Izaline Calister, ook op het Brionplein.
De mariniers presenteren zich op maandag 16 en dinsdag 17 juli op de Motetwerf en tijdens het demonstratieprogramma op beide evenementsdagen.

 

 

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: