Advertisements

Marinekazerne Suffisant – Curacao Curacoase jeugd maakt kennis met Defensie

Marinekazerne Suffisant – Curacao

Curacoase jeugd maakt kennis met Defensie

Ruim 50 jongeren tussen 14 en 26 jaar oud hebben afgelopen dinsdag een kijkje genomen in de wereld van Defensie. Dit gebeurde op de marinekazerne Suffisant.

Onder begeleiding van militaire sportinstructeurs zijn de jongens en meisjes fysiek uitgedaagd. Daarnaast hebben zij divers materiaal van defensie bekeken. Na de voorlichting hebben de jongeren kunnen praten met militairen van defensie en miliciens van de Curacaose militie over hun werk en leven bij defensie.

Heb je het evenement gemist? Op maandag 16 en dinsdag 17 juli doet Defensie in het Caribisch mee aan het maritieme evenement Velas Latinoamerica Curacao 2018. Op de Motetwerf en Kleine werf zijn diverse activiteiten opgezet en zijn militairen en miliciens van 10:00-17:00 aanwezig.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: