Advertisements

HNLS FRIESLAND (P842) HEEFT TOESTEMMING OM TE ANKEREN NABIJ ZOUTBERGEN

HNLS FRIESLAND (P842) HEEFT TOESTEMMING OM TE ANKEREN NABIJ ZOUTBERGEN

 

Kralendijk – De HNLS Friesland (P842) heeft toestemming gekregen van de havenmeester en STINAPA om te ankeren nabij de zoutbergen te Cargill. De locatie waar het schip mag verankeren (N12 graden en W68.28 graden) is specifiek door STINAPA aangewezen. Op deze locatie zijn er geen koralen en zal verankering geen schade opleveren voor het marinepark. De HNLS Friesland (P842) houdt komende zaterdag vanaf 12.00 een navigatieoefening met anker scenario. Het schip dat gebouwd is door de Nederlandse firma Damen Group in de Roemeense scheepswerven in Galati is 108.4 meter lang. Het is op 22 januari 2013 voor het eerst in gebruik genomen.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: