Advertisements

De Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) en het Korps Politie Aruba (KPA) hebben gisteravond 19 juni in een gezamenlijke actie acht ongedocumenteerden aangehouden op Aruba

Woensdag 20 juni 2018

De Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) en het Korps Politie Aruba (KPA) hebben gisteravond 19 juni in een gezamenlijke actie acht ongedocumenteerden aangehouden op Aruba. Ze zijn vermoedelijk illegaal aan land gekomen. Zeven van hen, waarvan vijf mannen en twee vrouwen werden aangehouden op het land door het KPC ter hoogte van Colony en één man werd door de bemanning van de kustwachtcutter Panter uit het water gered in de buurt van Santana di Cacho.

Na de melding van gisteravond begon een grootschalige zoektocht door de verschillende diensten zowel op het land als op zee naar meer personen. Volgens één van de verdachten waren ze met achttien personen op een vaartuig. De Kustwacht is alsnog bezig met het zoeken op zee naar eventuele drenkelingen met de cutter Panter, de helikopter en de Dash-8. Tot op dit moment zijn er nog geen mensen aangetroffen. De zaak is verder in onderzoek.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: