Advertisements

Señor Rignald Castillo di “autorijschool Rápido” a hasi apertura di e edifisio “Celia”, nomber di mamá di señor Castillo. / De heer Rignald Castillo van autorijschool Rápido opende gisteren officieel het complex “Celia”, vernoemd naar zijn moeder.

Señor Rignald Castillo di “autorijschool Rápido” a hasi apertura di e edifisio “Celia”, nomber di mamá di señor Castillo. “Celia” ta un edifiso kaminda kuater kompania ta ubika; e rijschool di señor Castillo kaminda lo duna les na un manera moderno i digitalisá, un bar, ADC i Smooth Line Barbershop.
Señor Castillo a realisá un soñó. Ku esaki señor Castillo ta mustra ku por logra bo soño dor di traha duru i konsistente. Huntu ku kolega Minister, señor Armin Konket, algún miembro di Parlamento i invitadonan speshal nos tabata testigo di e bunita apertura aki.
Den e dianan difisil ku Kòrsou ta pasando awor aki, señor Castillo a mira un manera pa realisá su soñó, un signal fuerte ku por hasi bo soñó realidat. Señor Castillo i famia, na prome lugá masha danki pa sigui kere den Korsou i un pabien grandi ku e logró aki. Sigui traha riba más soñó!

De heer Rignald Castillo van autorijschool Rápido opende gisteren officieel het complex “Celia”, vernoemd naar zijn moeder.
“Celia” is een gebouwencomplex gelegen te Palu Blanku met ruimte voor vier bedrijven; de rijschool van de heer Castillo zelf waar op een moderne en gedigitaliseerde manier les gegeven zal worden, Smooth Line Barbershop, ADC en een bar.
De heer Castillo laat hiermee een lang gekoesterde droom in vervulling gaan. Hiermee toont hij aan dat je door hard werken je droom uit kan laten komen. Tezamen met collega-Minister, de heer Armin Konket, enkele Parlementsleden en speciaal uitgenodigden waren wij getuige van dit heugelijke feit.
In de moeilijke tijden waar Curaçao thans doorheen gaat zag de heer Castillo een kans om zijn droom te verwezenlijken, een duidelijk signaal dat het kan. Meneer Castillo en familie, in de eerste plaats bedankt voor het geloven in Curaçao en van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Keep up the good work!

Poret / fotos: Fb Steven Martina – Minister of Economic Development

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: