Advertisements

Martial Kids exams June 11 2018 (English, Papiamentu, Nederlands)

Monday June 11 2018 the Martial Kids of Baas Sports Curacao did exam.

The Martial Kids concept of Baas Sports is specific sports education for youth. Edwin Baas combines his experience with several martial arts and fighting systems with the knowledge from the sport training science, healthcare and physiotherapy.

The lessons and exams contains safety tips, self defense release techniques, techniques of Thai-kickboxing and other fighting systems, but also tests / exercises for the response, static balance, dynamic balance and other physical aspects. Besides the physical aspects, attention is paid to self-confidence, discipline and respect. Because children learn self defense techniques to defend them effectively. This will increase their confidence; the children feel safer and dare to stand up for themselves.

Congratulations to all graduates, who received their certificate. They are:

Yellow: Adeen Mercelina, Elizah Tremus, Qeona Bernardina Young, Key-Shaylee Sling, Key-Shane Sling,Jessy Hovelmann, Sem Hovelmann, Maximiliano Solognier, Ivar Wemmenhove, Pascalle Wemmenhove, Elian Roosje, Floris Out, Adriel Cleofa, Shubh Wadhwani, Rafael Maduro, Caldrickson Hoyer, Quinlan Haddock.

Orange: Jewel-Ann Candelaria, Diordan Symor, Zane Mercelina, Lisa Toppenberg, Hanshal Aswani, Boris Jaeqx.

Blue: Jaylen Sandy, Zidane Candelaria.

The training takes place in the sports facility of De SGR-Groep (Stichting Gehandicapten- en Revalidatiezorg), Prinsenlaan 5 Emmastad.

For more information www.baassports.com

Photo: graduates, who received their certificate, with Palmira and Edwin Baas

 

Djaluna 11 di yuni 2018 e miembronan hubenil di “Martial Kids” di Baas Sports Kòrsou a pasa nan eksamen.

Ademas di e téknikanan di lucha (entre otro kickboxing), e eksamennan ta konsistí di entre otro, tèstmentu di reakshon, balanse státiko, balanse dinámiko i otro aspektonan físiko/motóriko.

Fuera di e aspekto físiko Arte Marsial ta yudabu desaroyá e parti mental i soshal. E training pa muchanan tambe ta pone atenshon na e konfiansa propio (den bo mes), outo estima, disipliná, rèspèt pa otro i aktitut di hóbennan.

Un pabien pa esnan ku a slag. Esnan ku a slag i a risibí nan sertifikado, ta;

Hel: Adeen Mercelina, Elizah Tremus, Qeona Bernardina Young, Key-Shaylee Sling, Key-Shane Sling,Jessy Hovelmann, Sem Hovelmann, Maximiliano Solognier, Ivar Wemmenhove, Pascalle Wemmenhove, Elian Roosje, Floris Out, Adriel Cleofa, Shubh Wadhwani, Rafael Maduro, Caldrickson Hoyer, Quinlan Haddock.

Orange: Jewel-Ann Candelaria, Diordan Symor, Zane Mercelina, Lisa Toppenberg, Hanshal Aswani, Boris Jaeqx.

Blou: Jaylen Sandy, Zidane Candelaria

E training ta tuma luga den sala di deporte di De SGR groep (Stichting Gehandicapten- en Revalidatiezorg), Prinsenlaan 5 na Emmastad.

Pa mas informashon www.baassports.com

Portret: esnan ku a slag i a risibí nan sertifikado ku Palmira i Edwin Baas.

 

 

Maandag 11 juni 2018 deden de “Martial Kids” van Baas Sports Curacao examen.

Het concept Martial Kids van Baas Sports is specifiek sportonderwijs voor de jeugd, waarbij Edwin Baas zijn ervaring met meerdere vechtsporten en zelfverdedigingsystemen combineert met de kennis uit de trainingsleer, sportgezondheidszorg en fysiotherapie. Edwin Baas is onder meer gediplomeerd sportleraar, fysiotherapeut, Muay Thai kickboxing trainer/coach, KAPAP instructeur en dangraadhouder (zwarte band) in zowel Karate als Taekwondo.
De lessen en examens behandelen veiligheidstips, bevrijdingstechnieken (als men bijvoorbeeld bij de keel of het haar gepakt wordt), technieken uit het Thai-kickboxing en andere vechtsystemen, maar ook uit testen/oefeningen voor de reactie, statische balans, dynamische balans en andere fysieke/motorische aspecten.
Naast de fysieke/ lichamelijke eigenschappen wordt er aandacht besteed aan o.a. weerbaarheid, zelfvertrouwen, discipline en respect.
Door zelfverdedigingtechnieken leren kinderen zich effectief te verdedigen. Hierdoor wordt hun zelfvertrouwen groter, voelen de kinderen zich veiliger en durven voor zich zelf op te komen.
Binnen deze groep staat ook het spelelement centraal en wordt door middel van competitie-elementen aangeleerd om op een goede manier met verlies en winst om te gaan.

Felicitaties voor de geslaagden. Geslaagden, die hun welverdiende certificaat ontvingen, zijn;

Geel: Adeen Mercelina, Elizah Tremus, Qeona Bernardina Young, Key-Shaylee Sling, Key-Shane Sling,Jessy Hovelmann, Sem Hovelmann, Maximiliano Solognier, Ivar Wemmenhove, Pascalle Wemmenhove, Elian Roosje, Floris Out, Adriel Cleofa, Shubh Wadhwani, Rafael Maduro, Caldrickson Hoyer, Quinlan Haddock.

Oranje: Jewel-Ann Candelaria, Diordan Symor, Zane Mercelina, Lisa Toppenberg, Hanshal Aswani, Boris Jaeqx.

Blauw: Jaylen Sandy, Zidane Candelaria

De trainingen vinden plaats in de sportzaal van de SGR groep (Stichting Gehandicapten- en Revalidatiezorg) aan de Prinsenlaan 5 te Emmastad.

Voor meer informatie kunt u de website www.baassports.com bezoeken.

Foto: de geslaagden, die hun certificaat ontvingen, met Palmira en Edwin Baas.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: