Advertisements

KOLEGIO EHEKUTIVO TA KONFIRMÁ KU NAN A RISIBÍ RELATO DI RISHÈRSHI DI REINO RELASHONÁ KU KONSEHO ATMINISTRATIVO PA REPARTISHON DI TERENO I ÈRFPAGT NA BONEIRU / BESTUURSCOLLEGE BEVESTIGD ONTVANGST VAN HET RAPPORT VAN DE RIJKSRECHERCHE M.B.T. BESTUURLIJK ADVIES UITGIFTE VAN GROND EN ERFPACHT BONAIRE

KOLEGIO EHEKUTIVO TA KONFIRMÁ KU NAN A RISIBÍ RELATO DI RISHÈRSHI DI REINO RELASHONÁ KU KONSEHO ATMINISTRATIVO PA REPARTISHON DI TERENO I ÈRFPAGT NA BONEIRU

 

Kralendijk – Kolegio Ehekutivo di Entidat Públiko Boneiru ta konfirmá ku riba djabièrnè 8 di yüni último nan a risibí e relato ‘Bestuurlijk advies uitgifte van grond en erfpacht Bonaire – Konseho atministrativo pa repartishon di tereno i èrfpagt na Boneiru’ di fiskal mayó.

 

E relato ta un reportahe atministrativo den kua ta hasi vários rekomendashon na Entidat Públiko Boneiru pa yega na mehorashon di entre otro e prosedura- i prosesonan relashoná ku repartishon di tereno.

 

Esaki ta resultado di dos investigashon penal ku Rishèrshi di Reino a hasi. Kolegio Ehekutivo lo studia e relato i drenta den kombersashon ku Konseho Insular i e organisashon atministrativo pa mehorá e puntonan di atenshon.   

 

 

BESTUURSCOLLEGE BEVESTIGD ONTVANGST VAN HET RAPPORT VAN DE RIJKSRECHERCHE M.B.T. BESTUURLIJK ADVIES UITGIFTE VAN GROND EN ERFPACHT BONAIRE

 

Kralendijk – Het bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) bevestigt dat zij vrijdag 8 juni j.l. het rapport “Bestuurlijk advies uitgifte van grond en erfpacht Bonaire” van de hoofdofficier van Justitie heeft ontvangen.

 

Het rapport is een bestuurlijke rapportage waarin aanbevelingen worden gedaan aan het Openbaar Lichaam Bonaire ter verbetering van onder andere de procedures en processen met betrekking tot gronduitgifte.

 

Dit is het resultaat van twee strafrechtelijke onderzoeken  gedaan door de Rijksrecherche. Het bestuurscollege zal het rapport bestuderen en zal in gesprek gaan met de Eilandsraad en de ambtelijke organisatie om de aandachtspunten te verbeteren.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: