Advertisements

TUI zet extra Kerstvluchten in naar Curaçao

TUI zet extra Kerstvluchten in naar Curaçao

Curaçao is en blijft een zeer populaire bestemming voor de Nederlandse vakantieganger die in de Kerstperiode de kou wil ontlopen. Reden voor TUI om in de winter vier extra vluchten naar Curaçao (AMS-CUR-AMS) in te zetten. Deze extra vluchten zijn ingepland op populaire data in december en januari en zijn zowel vanuit Nederland als Curaçao te boeken. De extra data zijn:

 •  Zaterdag 22 december 2018
  
 •  Donderdag 27 december 2018
  
 •  Donderdag 3 januari 2019
  
 •  Zaterdag 5 januari 2019
  

Ook de terugvluchten vanaf Curaçao zijn op deze dagen, aankomst in Amsterdam is de volgende dag.

Surinam Airways
De vluchten worden uitgevoerd door Surinam Airways onder een TUI fly vluchtnummer met een A-340. Stoelcapaciteit van dit toestel is 315.
Daarnaast vliegt TUI fly de komende winter tien keer per week met de eigen Boeing 787 Dreamliner naar de Antillen, waarbij naast Economy en Comfort vanaf 1 juli a.s. ook in de nieuw geïntroduceerde Deluxe klasse kan worden gevlogen.

Deluxe
Deluxe klasse biedt de reizigers op long haul vluchten van TUI fly extra comfort en service. Zoals een ruimere stoel, 40 kg ruimbagage, priority boarding bij de gate, het gebruik van de ‘fast track’ bij security op Schiphol en de toegang tot een lounge. Bovendien zijn de maaltijden zowel qua presentatie als qua inhoud ge-upgraded.

Persvoorlichting TUI Nederland

TUI Nederland N.V.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: