Advertisements

Nos ta skucha…… / We luisteren………..

Nos ta skucha……

Nos a hasi un kaminata den sentro di siudat, kaminda nos a kombersá ku algun doño di establesimento i tambe algún trahadó.
Naturalmente nos a tuma nota ku benta a baha hopi i ku kos ta “slow” ku ta un preokupashon. Nos a tuma nota di diferente initiativa pa krea más aktividat den Punda. Entre otro Punda Vibes, e initiativa di lei di “Duty Tax Free” pa turista krusero. Kresementu di nos turismo lo tin su efektivo positivo tambe riba Punda . Nos a splika nos plan di rekuperashon ekonómiko tambe, dor di akselerá inbershonnan, ku mester resultá den mas kupo di trabou i más sen ku ta lora, lo mester tin su efekto positivo riba nos sentro di siudat tambe. Nos a nota ku aunke na e momentonan aki kos ta slow den punda, e komersiantenan ku nos a topa tin konfiansa ku los lo bai drecha. Nos lo sigui traha positivo padilanti.

We luisteren………..

We hebben een ronde gemaakt door Punda om zo in contact te komen met de winkeliers en met personen die werken in onze binnenstad. We hebben ook kennis vernomen van activiteiten om de binnenstad te stimuleren zoals Punda Vibes, en de Duty Tax Free voor cruisetoeristen. Groei van het toerisme heeft ook een positieve impact op de bedrijvigheid in de binnenstad. Verder hebben we ons economisch herstelprogramma uitgelegd, wat neerkomt op het versnellen van investeringen, waardoor er meer werkgelegenheid wordt geschept en er meer geld in omloop komt wat ook positief zal uitpakken voor de binnenstad.
Alhoewel we moeilijke tijden doormaken, bespeuren wij vertrouwen van de winkeliers in de toekomst en de bereidwilligheid om op een positieve manier hieraan bij te dragen.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: