Advertisements

Bridging Financial Innovation and Regulation seminar 2018 / Bridging Financial Innovation and Regulation seminar 2018 / Bridging Financial Innovation and Regulation Seminar 2018

Bridging Financial Innovation and Regulation seminar 2018

Willemstad- Op 28 en 29 juni organiseert de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS), in samenwerking met Cinex, het Bridging Financial Innovation and Regulation seminar 2018. Met gerenommeerde gastsprekers waaronder Paul Andrews, (secretaris-generaal van IOSCO), Gabriel Abed (Bitt Inc), Jerry Hultin (Global Future Group), Olivier Rikken (Blockchain & Smart Contract Expert) en Ryan Peterson (Centrale Bank Aruba), bespreken we de nieuwe technologische innovaties in de financiële sector binnen de grenzen van de lokale regelgeving.
De CBCS onderkent de behoefte aan en vraag naar innovatieve producten en diensten en staat open voor deze nieuwe ontwikkelingen, mits deze passen binnen de internationale normen en principes. Tijdens het Bridging Financial Innovation and Regulation seminar zal worden getracht deze innovaties van meerdere zijden te benaderen.
Het seminar is als volgt ingedeeld:
Donderdagochtend 28 juni wordt ingegaan op de begrippen fintech (o.a. Blockchain en Smart Applications) en regtech (regulatory technology). Het zijn begrippen die we de laatste tijd steeds vaker horen maar wat betekenen deze begrippen en wat hebben zij met elkaar gemeen? Deze sessies zijn geheel gratis en toegankelijk voor het algemeen publiek en zullen via Live Stream te volgen zijn op de Facebook pagina van de CBCS.
Diezelfde dag is er een lunch-lezing met als spreker de heer Paul Andrews van IOSCO. Dhr. Andrews zal zich richten op de ontwikkelingen die zich al hebben voorgedaan en wat ons te wachten staat in de nabije toekomst. De kosten voor deelname aan deze lunch-lezing bedragen USD55.
Vrijdag 29 juni is gericht op de financiële sector en toezichthouders, zowel lokaal als regionaal. Tijdens deze dag zal dieper worden ingegaan op de technologische ontwikkelingen versus de regelgeving. Minister Dr. I. Steven Martina van MEO zal die middag tijdens de lunch spreken over smart cities, de samenwerking tussen de private en publieke sector. Deelname aan deze dag kost USD100.
Gezien het beperkt aantal zitplaatsen, is inschrijving voor alle hierboven genoemde sessies vereist. Inschrijven kan vanaf 8 juni via: www.curinvest.com/bridginginnovations
Willemstad, 5 juni 2018
CENTRALE BANK VAN CURACAO EN SINT MAARTEN

 

Bridging Financial Innovation and Regulation seminar 2018

Willemstad- Riba 28 i 29 di yüni Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) ta organisá, den koperashon ku Cinex, Bridging Financial Innovation and Regulation seminar 2018. Ku oradónan invitá renombrá manera Paul Andrews, (sekretario general di IOSCO), Gabriel Abed (Bitt Inc), Jerry Hultin (Global Future Group), Olivier Rikken (Blockchain & Smart Contract Expert) i Ryan Peterson (Centrale Bank van Aruba), nos lo diskutí e inovashonnan teknológiko den sektor finansiero den kuadro di regulashon lokal.
CBCS ta rekonosé e nesesidat na i demanda pa produktonan i servisionan inovativo i ta pará kla pa e desaroyonan nobo aki, basta nan ta kuadra ku normanan i prinsipionan internashonal. Durante e Bridging Financial Innovation and Regulation seminar lo trata di aserka e inovashonnan aki di diferente banda.
E seminario ta repartí di siguiente manera:
Djaweps mainta 28 di yüni lo elaborá tokante e konseptonan “fintech” (entre otro “Blockchain” i “Smart Application”) i “regtech” (“regulatory technology”). Ta konseptonan ku último tempu nos ta tende mas i mas, pero kiko nan ta nifiká i kiko nan tin komun ku otro? E seshonnan lo ta kompletamente grátis i aksesibel pa públiko general i lo por sigui nan via Live Stream riba CBCS su página di Facebook.
E mesun dia lo tin charla durante di lùnch ku komo oradó Señor Paul Andrews di ISOCO. Sr. Andrews lo trata e desaroyonan ku a tuma lugá kaba i kiko nos por spera den futuro serkano. Gastunan di partisipashon na e charla durante di lùnch ta USD 55,=.
Djabièrnè 29 di yüni e programa lo ta enfoká riba nos sektor finansiero i entidatnan regulatorio regional. Durante e dia aki lo elaborá riba desaroyo teknológiko versus supervishon. Minister Dr. I. Steven Martina di MEO e mèrdia ei lo elaborá durante di lùnch tokante ‘smart cities”, e koperashon entre sektor privá i públiko. Partisipashon na e dia aki ta kosta USD 100,=
Debí na kantidat di stul limitá, ta nesesario inskribí pa tur seshon ariba menshoná.
Por inskribí for di 8 di yüni via: www.curinvest.com/bridginginnovations
Willemstad, 5 di yüni 2018
CENTRALE BANK VAN CURACAO EN SINT MAARTEN

Bridging Financial Innovation and Regulation Seminar 2018

Willemstad – On the 28th and 29th of June, 2018, the Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS), in collaboration with CINEX, will be hosting the Bridging Financial Innovation and Regulation Seminar 2018. During this event, several renowned guest speakers, such as Paul Andrews (Secretary General at IOSCO), Gabriel Abed (Bitt Inc), Jerry Hultin (Global Future Group), Olivier Rikken (Blockchain & Smart Contract Expert) en Ryan Peterson (Centrale Bank Aruba) will discuss the latest technological innovations in the financial services sector within the boundaries of local regulation.
The rapid pace of technological and digital change demands a new mindset worldwide. These changes also affect our economy. By embracing and applying these developments, we promote new products and -financial- services. They provide an opportunity for countries to gain a competitive advantage and achieve a higher level of growth. Moreover, these developments contribute to a more financially inclusive community.
The CBCS acknowledges the need and demand for innovative products and services and embraces the recent technological developments, provided that they fit within the international framework of standards and principles. During the Bridging Financial Innovation and Regulation Seminar we will approach these innovations from several different perspectives.
Seminar program
During the morning session on Thursday, June 28th, we will address the topics FinTech (such as blockchain and smart applications) and RegTech (regulatory technology). These topics are becoming increasingly popular, but what do they really mean and what do they have in common? These sessions are open to the public and free of charge, and will be livestreamed to the CBCS Facebook page.
The morning sessions will be followed by a luncheon with guest speaker Mr. Paul Andrews of the IOSCO. Mr. Andrews will address recent developments that are already behind us and expectations for the near future. A USD55 fee is applicable for attending this luncheon.
The program on Friday, June 29th, is aimed at the financial services sector and regional (securities) regulators and will elaborate on technological developments vs. regulation. During the lunch, the Minister of Economic Development of Curaçao, Dr. I. Steven Martina, will give a lecture on Smart Cities, the partnership between the private and public sector. A USD100 fee is applicable for this day.
Due to the limited availability of seats, registration is required to ensure your participation. To register, please visit www.curinvest.com/bridginginnovations as of June 8, 2018.
Willemstad, June 5, 2018
CENTRALE BANK VAN CURACAO EN SINT MAARTEN

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: