Advertisements

Uitnodiging open dag KidsPlanet en KinderAcademie Kennis 9 juni 2018

Geachte heer/mevrouw,

 Mijn naam is Orfita Pinedo Fernandez en ik ben directrice van KinderAcademie Kennis.

Dit is een professionele en gezellige kinder- en naschoolse opvang.

De nadruk ligt op het maken van het huiswerk en de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden van de kinderen. Hier wordt naar gestreefd onder begeleiding van professionele medewerkers.

 Binnen mijn organisatie hebben wij momenteel een gloednieuw project opgestart: KidsPlanet.

KidsPlanet ‘Waar dromen van kinderen uit komen’ is een activiteitencentrum waar verschillende leeftijdsgroepen plezier beleven aan verschillende leuke spellen en activiteiten.

 Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en de mogelijkheid krijgen om te groeien in hun ontwikkeling.

Het welzijn van de kinderen, een positief zelfbeeld en hun zelfontplooiing staan bij ons centraal. Op een respectvolle manier met elkaar communiceren is belangrijk voor het positieve zelfbeeld van de kinderen. De activiteiten zijn gekoppeld aan verschillende doelen.

De kinderen groeien in samenwerken, zelfreflectie, communiceren, emotionele ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling etc.

Een dagje KidsPlanet is voor de kinderen erg leuk en vooral ook erg leerzaam!

 De afgelopen maanden is er hard gewerkt en de werkzaamheden zijn inmiddels afgerond. Het is een nieuw en uniek concept hier op het eiland en we zijn enorm trots op het eindresultaat. We zouden dit graag aan zoveel mogelijk mensen willen laten zien, vandaar dat ik u deze brief schrijf.

 Wij willen u van harte uitnodigen op onze open dag op zaterdag 9 juni van 09:00 tot 15:00. De officiële opening zal om 10.00 uur plaatsvinden.

 Tijdens deze open dag kunt een exclusief kijkje nemen bij KidsPlanet. De activiteiten worden gedemonstreerd zodat er een duidelijk beeld ontstaat waar KidsPlanet voor staat. Zowel ik als mijn medewerkers staan die dag voor u klaar met meer informatie over zowel KidsPlanet als KinderAcademie Kennis.

 Voor meer informatie kunt u ons altijd telefonisch bereiken of een e-mail sturen.

 Wij zien u heel graag op 9 juni!

 Vriendelijke groet,

 Orfita Pinedo Fernandez

Directeur KinderAcademie Kennis

Tel.: +5999 6855200

E-mail: orfita@ikhebkennis.com

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: