Advertisements

KRALENDIJK BONAIRE: Notisianan di polis di djaweps 31 di mei te ku djaluna 4 di yüni 2018/Politieberichten van donderdag 31 mei tot en met maandag 4 juni 2018

Notisianan di polis di djaweps 31 di mei te ku djaluna 4 di yüni 2018

Riba djasabra 2 yüni a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Korona. Entre djabièrnè, promé di yüni, pa mas o ménos 4.30 or di atardi i djasabra 2 di yüni, pa mas o ménos 9.30 or di mainta, deskonosínan a bai ku entre otro un televishon, un macbook, un seif, un kaha di hèrmènt di marka Milwaukee i joya. Nan a drenta e kas dor di a forsa e porta.

Riba e mesun dia den oranan di anochi, un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Un outo ku tabata bayendo den direkshon di Playa kier a kita na su man robes pa subi e sitio di stashoná di un snèk i no a wak e outo ku tabata biniendo den direkshon kontrali i nan a dal frontal den otro. E outo ku tabata bin direkshon kontrali, dor di e impakto, na su turno a bai dal den un otro outo ku tabata stashoná. E outo stashon a bai dal den un skuter. Ambulans a bai ku e dos personanan ku tabata den e outo stashoná hospital pa kòntròl médiko.

Riba djadumingu 3 di yüni, alrededor di 04.45 or di mardugá a drenta notifikashon di un kandela den un mondi den besindario di Kaminda Tank’i Matrimonio. Na yegada na e sitio e patruya a konstatá ku un outo bieu tabata na kandela. Brantwer a bin na e sitio i a paga e kandela. Kon e kandela a kuminsá no ta konosí.
Den oranan di anochi di e mesun dia, pa mas o ménos 8.15 or di anochi un aksidente entre un outo i un baiskel a tuma lugá riba Kaminda Lac. Shofùr di e baiskel a keda herida na su man robes i e tabata keha di doló na su pianan. Ambulans a transportá e víktima pa hospital pa tratamentu médiko.

 

Politieberichten van donderdag 31 mei tot en met maandag 4 juni 2018

Op zaterdag 2 juni werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Korona. Onbekenden hebben tussen vrijdag 1 juni, omstreeks 16.30 uur en zaterdag 2 juni, omstreeks 09.30 uur onder andere een televisie, een macbook, een kluis, een gereedschapsdoos van het merk Milwaukee en sieraden weggenomen. Ze zijn de woning binnengekomen door de voordeur te forceren.

Op dezelfde dag vond in de avonduren een aanrijding plaats tussen twee auto’s op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Een auto die richting Playa reed wilde links afslaan om de parkeerplaats van een snack op te rijden en zag de tegemoetkomende auto niet waardoor ze frontaal botsten. De tegemoetkomende auto botste op zijn beurt tegen een geparkeerde auto die vervolgens tegen een geparkeerde scooter botste. De twee inzittenden van de geparkeerde auto werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle.

Op zondag 3 juni kwam omstreeks 04.45 uur melding van een brand binnen in een mondi in de buurt van Kaminda Tank’i Matrimonio. Bij aankomst constateerde de patrouille een autowrak dat in brand stond. De brandweer kwam ter plekke en bluste de brand. Oorzaak van de brand is niet bekend.

In de avonduren van dezelfde dag vond omstreeks 20.15 uur een aanrijding tussen een auto en een fiets plaats op de Kaminda Lac. De fietser raakte gewond aan zijn linkerarm en klaagde over pijn aan zijn benen. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: