Advertisements

FUN MILES SU KAMPAÑA ‘EXPLORE THE SUMMER’ A KUMINSÁ / ZONNIGE ZOMERCAMPAGNE FUN MILES VAN START

Hopi oferta atraktivo pa e temporada aki

FUN MILES SU KAMPAÑA ‘EXPLORE THE SUMMER’ A KUMINSÁ

WILLEMSTAD – Fun Miles ta hasi e ‘zomer’ aki èkstra ‘fun’ ku nan kampaña yen di oferta atraktivo. Partnernan di e programa di spar i troka mas popular den Karibe lo ofresé diferente oferta spektakular i lo por mira tur den e korant di Fun Miles ‘Explore the Summer!’. For di 4 di yüni pa 31 di ougùstùs, miembronan lo probechá di deskuento, dòbel Fun Miles, Bónus Miles grátis i muchu mas. E korant lo wòrdu repartí komo un anekso di e korantnan mas popular na Kòrsou i tambe lo ta grátis optenibel serka tur partner di Fun Miles- tanten tin na stòk. Por haña e vershon digital riba funmiles.net. 

 Un korant yen di ‘fun’ i benefisio

Miembronan por tuma nota di tur oferta pa e temporada aki den e korant kolorido i atraktivo di Fun Miles. Por ehèmpel: un pida bolo grátis òf un bòter di Prosecco huntu ku bo sena pa 4 persona na Landhuis Brakkeput Mei Mei, dòbel Fun Miles ku tur kompra na Rituals, i no ménos ku 50% di deskuento riba gastunan di ekipahe na TUI (ora paga ku Fun Miles). Den e korant ‘Explore the summer!’ tin hopi oferta mas.

Hopi ‘fun’ e ‘zomer’ aki

Meta di e kampaña ta pa mustra tur miembro kuantu kos interesante por hasi e temporada aki ku Fun Miles. Danki na e variashon grandi den kompanianan partner, miembronan tin hopi opshon interesante: reservashon di nan biahe,  un sena plasentero, wak un pelíkula, shòp, bai diferente evento, kuminsa buska artíkulonan di skol pa e próksimo aña eskolar, i muchu mas.

Un momentu ideal pa kuminsa ku Fun Miles

Esun ku ta deseá di probechá di e ofertanan atraktivo di e kampaña ‘Explore the summer!’, pero no ta miembro ainda, por djòin Fun Miles pa únikamente 5 florin. Kumpra bo karchi na kualke partner i kuminsa spar mesora pa probechá di e ofertanan.

 Fun Miles ta sigui trit Kòrsou

E aña aki Fun Miles ta selebrá su 20 aniversario komo é programa di spar i troka mas grandi den Karibe. Durante henter aña, Fun Miles ta trit Kòrsou un ‘salú ku bolo’ den forma di ofertanan atraktivo, eventonan, donashon na diferente kousa sosial, i promoshonnan manera ‘Explore the summer!’.

Mas informashon tokante Fun Miles?

Tuma kontakto ku servisio na kliente na 465 3300 òf bishitá funmiles.net òf facebook.com/funmiles.

================

 

Vele tientallen aanbiedingen in krant ‘Explore the Summer!’

ZONNIGE ZOMERCAMPAGNE FUN MILES VAN START

 

WILLEMSTAD – Fun Miles maakt de zomer nog leuker met een campagne vol voordeel. De partnerbedrijven van het populaire spaarpuntenprogramma komen met tal van spectaculaire aanbiedingen. Deze zijn gebundeld in de zomerkrant met de titel ‘Explore the Summer!’ Van 4 juni tot en met 31 augustus profiteren kaarthouders van kortingen, dubbele Fun Miles, gratis Bonus Miles en nog veel meer. De krant wordt verspreid als bijlage bij de populairste kranten, maar ook bij alle Fun Partners (zolang de voorraad strekt). In digitale vorm is de krant te vinden op funmiles.net.

Zomerkrant vol fun en voordeel

In de aantrekkelijke full-color krant vinden kaarthouders alle aanbiedingen op een rij. Voorbeelden zijn: een gratis taartje of fles Prosecco bij een diner voor vier bij Landhuis Brakkeput Mei Mei, dubbele Fun Miles bij elke aankoop bij Rituals, en maar liefst 50% korting op de bagagekosten bij TUI (bij betaling met Fun Miles). In de zomerkrant staan er nog veel meer.

Meer fun in de zomer

Doel van de campagne is laten zien hoeveel leuks er met Fun Miles mogelijk is in de zomermaanden. Dankzij het brede aanbod aan partnerbedrijven hebben kaarthouders talrijke interessante opties: een reis boeken, heerlijk dineren, gezellig naar de bioscoop, lekker shoppen, evenementen bezoeken, alvast spullen kopen voor het nieuwe schooljaar, en nog veel meer.

Ideaal moment om te starten met Fun Miles

Wie nog geen Fun Miles-lid is maar wel graag wil profiteren van aantrekkelijke zomerspecials, kan voor slechts 5 gulden een Fun Miles-pas halen bij de partners, uiteraard met toegang tot alle voordelen.

Jubilerend Fun Miles trakteert

Fun Miles viert in 2018 haar 20e verjaardag als het grootste spaar- en verzilverprogramma van het Caribisch gebied. Gedurende dit gehele jubileumjaar trakteert Fun Miles het eiland op ‘Salú ku bolo’ met aanbiedingen, evenementen, donaties aan goede doelen, en leuke acties zoals ‘Explore the Summer!’

 Meer informatie over Fun Miles?

Neem contact op met de Fun Miles klantenservice op tel. 465 3300 of bezoek funmiles.net of facebook.com/funmiles.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: