Advertisements

Dia habrí Pasadia Mi Amparo / Open Dag Pasadia Mi Amparo

Dia habrí Pasadia Mi Amparo

Willemstad – Djadumingu pasá Fundashon Birgen di Rosario a organisá un Dia Habrí pa komunidat sera konosí ku Pasadia Mi Amparo. Personal tabata disponibel pa duna informashon i nan a kontestá pregunta tokante e aktividatnan ku Pasadia Mi Amparo ta organisá pa grandinan for di 60 aña.

Ademas di haña un rekorido, tambe a splika e prosedura di inskripshon pa partisipá na e aktividatnan di Pasadia Mi Amparo. E meta di Pasadia Mi Amparo ta pa hende grandi mantené kontakto sosial i pa duna nan aktividat i kuido den dia. Pasadia Mi Amparo por akapará 70 hende pa dia i nan por partisipá na aktividatnan manera entre otro landamentu, ehersisio, kushinamentu i hasi kompras. Grandinan tambe por bishitá e kapsalòn òf fisioterapista i personal tambe ta keda un biaha pa aña na wikènt huis huntu ku e grandinan.

Gerensia no ta hasi diferensia entre religion, kliente den ròlstul, kliente ku tin Alzheimer of kualke otro enfermedat. E grandinan ta sigui biba den nan mes ambiente i nan por skohe di bishitá e pasadia pa un of mas biaha. Pasadia Mi Amparo ta habrí den siman di 7 ‘or di mainta te ku mitar di 6 di atardi

Bishitantenan di e Dia Habrí por a disfrutá di un programa informativo i atraktivo.  Tabatin aktividat pa mucha i stèntnan ku produkto tambe. E Dia Habrí tabata bon bishitá  i tabata un dia agradabel pa tur hende ku a pasa. Pa mas informashon por tuma kontakto libremente via l.wout@birgendirosario.comòf 4624247 ekstenshon 2124 durante oranan di ofisina.

=================

Open Dag Pasadia Mi Amparo

Willemstad- Op zondag 3 juni heeft Stichting Birgen Di Rosario een Open Dag georganiseerd waar de bezoekers kennis konden maken met Pasadia Mi Amparo. Het personeel stond klaar met informatie en om vragen te beantwoorden over de verschillende activiteiten die Pasadia Mi Amparo biedt aan ouderen vanaf 60 jaar.

Overigens konden belangstellenden een rondleiding krijgen en informatie inwinnen over de aanmeldingsprocedure van cliënten die mee willen doen aan de dagelijkse activiteiten. Het doel van Pasadia Mi Amparo is om ouderen een dagbesteding te geven waar er voor hen gezorgd wordt, waarbij ze sociale contacten kunnen houden en aan activiteiten kunnen meedoen zoals onder andere zwemmen, gymnastiek, kookactiviteiten en boodschappen halen. Senioren burgers kunnen ook de kapsalon of fysiotherapeut bezoeken en het personeel verblijft jaarlijks ook met de ouderen in een weekendhuis.

Alle senioren burgers kunnen deelnemen aan de activiteiten, ongeacht hun religie, lichamelijke of verstandelijke beperking zoals rolstoelbehoeftigen en Alzheimer cliënten. Ouderen kunnen naar wens de dagbesteding één of meerdere keren willen bezoeken en aan het einde van de dag terugkeren naar hun eigen vertrouwde omgeving. Pasadia Mi Amparo is door de week open tussen 7:00 en 17.30 uur en heeft de capaciteit om dagelijks 70 senioren burgers te verwelkomen.

Bezoekers van de Open Dag konden genieten van een informatief en aantrekkelijk programma, er waren activiteiten voor kinderen en kraampjes met verschillende producten. De Open Dag was zeer goed bezocht en werd aangenaam ervaren door degenen die zijn langs geweest. Voor meer informatie over Pasadia Mi Amparo kan contact opgenomen worden door een mail te sturen naar l.wout@birgendirosario.com of de dagbesteding is bereikbaar op het telefoonnummer 4624247 extensie 2124 gedurende kantoor uren.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: