Advertisements

Notisianan di polis di djaluna 28 di mei pa djaweps 31 mei 2018/Politieberichten van maandag 28 mei tot en met donderdag 31 mei 2018

Notisianan di polis di djaluna 28 di mei pa djaweps 31 mei 2018/Politieberichten van maandag 28 mei tot en met donderdag 31 mei 2018

Notisianan di polis di djaluna 28 di mei pa djaweps 31 mei 2018
Riba djamars 29 di mei a detené un hòmber di inisialnan E.J.R.M. na un kas situá na Kaya Merengue. Algu mas promé un patruya a par’é pa kòntròl i a puntr’e pa su reibeweis. Despues di a kontesta ku e no tin esaki ela kore bai. E patruya a sigui su tras i topa kuné na e kas menshoná. Aki a detené i a konfiská e skuter tambe.

Riba djárason 30 di mei a drenta keho di ladronisia di un bròmfits kolo blou di marka Tomos. E bròmfits tabata stashoná den kura patras di un kas situá na Kaya Mandolin. E ladronisia a tuma lugá entre djamars 29 di mei , alrededor di 11 or di anochi i djárason 30 di mei, alrededor di 6.30 or di mainta.

Djárason, 30 di mei, anochi alrededor di 8or, tabatin un kaso di tiroteo na Kaya Kitara. Un hòmber lo a risibí bala na e sitio di e insidente. A transportá e persona ku urgensia pa hospital i mesora e tim di reshèrshi a inisiá un investigashon. Mas lat den anochi a risibí informashon ku e víktima lo a fayesé. Ta trata di e hòmber Hesus Juoaquin Josephia, nase na 1978 (informashon di Ministerio Públiko). OM i KPCN lo duna mas informashon riba e kaso aki na e momento oportuno.

Riba djaweps 31 di mei a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Platina. For di un kònteiner den kura di e kas a bai ku entre otro dos bròmer kolo oraño i dos skuter. Tambe tabatin un kòmprèser i un televishon kla buta pa bai kuné den pikòp dje doño di kas . e malechornan a drenta e kas dor di a forsa e porta di patras.

Politieberichten van maandag 28 mei tot en met donderdag 31 mei 2018
Op dinsdag 29 mei werd een man met initialen E.J.R.M. bij een woning aan de Kaya Merengue aangehouden. Hij werd daarvoor door een patrouille gestopt voor controle, en werd gevraagd naar zijn rijbewijs. Na te beantwoorden dat hij deze niet had, reed hij weg. De patrouille ging achter hem aan en trof hem bij bovengenoemde woning aan. Hier werd hij aangehouden en werd de scooter ook in beslag genomen.

Op woensdag 30 mei werd aangifte gedaan van diefstal van een blauwe bromfiets van het merk Tomos. De bromfiets stond in de achtertuin van een woning aan de Kaya Mandolin. De diefstal had tussen dinsdag 29 mei, omstreeks 23.00 uur en woensdag 30 mei, omstreeks 06.30 uur plaatsgevonden.

Op woensdag 30 mei, in de avonduren omstreeks 20.00 uur, vond een schietpartij plaats aan de Kaya Kitara. Een man zou op de locatie schotwonden opgelopen. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en het recherche team begon meteen met een onderzoek. Later op de avond kwam het bericht binnen dat het slachtoffer was overleden. Het betreft de man Hesus Juoaquin Josephia, geboren in 1978 (informatie van het OM). Het OM en KPCN zal meer informatie omtrent deze zaak, zodra die beschikbaar is.

Op donderdag 31 mei werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Platina. Vanuit een container op het erf van de woning zijn onder andere twee oranje motors en 2 scooters weggenomen. Ook stonden een compressor en een TV klaar in de pick-up van de eigenaar om weggenomen te worden. De daders hadden de achterdeur geforceerd om het huis binnen te komen.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: