Advertisements

Bishita di Minister di Asuntunan Eksterior Stef Blok i e resepshon, kaminda Gobernador sra. Lucille George-Wout a yama minister Blok bon biní na Kòrsou

WILLEMSTAD
Deze week heeft de Minister van Buitenlandse Zaken, Zijne Excellentie drs. Stef Blok, zijn eerste officiële bezoek gebracht aan Curaçao. Op woensdag 4 april is een kennismakingsontvangst georganiseerd voor hem in het paleis van de Gouverneur van Curaçao op Fort Amsterdam. Daarvoor waren naast leden van het kabinet Rhuggenaath, vertegenwoordigers van het Corps Diplomatique, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties die internationaal actief zijn uitgenodigd, alsmede de beleidsmedewerkers van de Directie Buitenlandse Betrekkingen. Zijne Excellentie drs. Stef Blok is sinds maart 2018 de minister van Buitenlandse Zaken.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: