Advertisements

NIER STICHTING 14 APRIL 2018: DIA DI INFORMASHON FUNDASHON DI NIR – ANUNSIO DI FECHA I LUGÁ NOBO  Nir i salú di hende muhé : inkluí, balorá, apoderá

DIA DI INFORMASHON FUNDASHON DI NIR – ANUNSIO DI FECHA I LUGÁ NOBO
Nir i salú di hende muhé : inkluí, balorá, apoderá

WILLEMSTAD- Fundashon di Nir Kòrsou (NSC) su meta prinsipal ta pa duna informashon riba kuido di nos kurpa pa prevení tur sorto di kondishon ku ta hiba nos na spulamentu di nir. Resientemente NSC mester a posponé su Dia di Informashon i a pidi henter pueblo di Kòrsou pa keda pendiente pa anunsio di e lugá i mas detaye di e “Dia di Informashon” aki.

NSC ta orguyoso di por anunsiá ku e Dia di Informashon lo tuma lugá djasabra 14 di aprel próksimo den Sala Wayaká di World Trade Center. E evento lo kuminsá 10.30 ‘or. Sala lo ta habri for di 10.00 ‘or di mainta. E dia lo reflekshoná riba e importansia di salú di hende e muhé i partikularmente riba salú di nir i prevenshon di malesa di nir pa hende muhé. Lo tin diferente charla riba e tópiko interesante aki manera di sra. Lumena Kirindongo (dietista), dr. Pannecoeck (nefrólogo) i sra. Kelly-Davelaar (miembro direktiva NSC). Despues di e evento lo tin oportunidat pa interkambiá ku presentenan i bebe algu. Pa mas informashon por manda un e-mail pa NSC na info@nierstichtingcuracao.org of por yama na telefòn 736.1446  òf 523.1446.

INFORMATIEDAG NIERSTICHTING CURACAO – AANKONDIGING VAN NIEUWE DATUM EN LOCATIE

VROUWEN EN CHRONISCHE NIERZIEKTE

WILLEMSTAD- Belangrijkste doelstelling van de Nierstichting Curaçao (NSC) is om zoveel mogelijk informatie te verschaffen omtrent de zorg van het eigen lichaam met als doel het spoelen van nieren middels dialyse te voorkomen. Onlangs heeft de NSC via de media meegedeeld haar Informatiedag in het kader van de World Kidney Day te moeten uitstellen en de Curaçaose bevolking gevraagd om alert te blijven voor de aankondiging voor een nieuwe datum en locatie.

NSC heeft dan ook het genoegen om aan te kondigen dat de Informatiedag gehouden zal worden op zaterdag 14 april aanstaande in de Sala Wayaká van de World Trade Center. Het evenement zal om 10.30 uur aanvangen. De zaal zal vanaf 10.00 uur open zijn. Op deze dag zal stil worden gestaan bij de belangrijkheid van de gezondheid van de vrouw en in het bijzonder over het voorkomen van nierziekten bij vrouwen. Diverse sprekers zullen stil staan bij dit thema zoals mw. Lumena Kirindongo (diëtist), dr. Pannecoeck (nefroloog) en mw. Kelly-Davelaar (bestuurslid NSC). Na de lezing zal er gelegenheid zijn om na te praten en een hapje en drankje te nuttigen. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar NSC op info@nierstichtingcuracao.org. U kunt ook bellen op telefoonnummers 736.1446  of 523.1446.

Invitashon general nierstichting nobo

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: