Advertisements

New Chief Public Prosecutor for Sint Maarten Jeroen Steenbrink made a personal donation to the Safe Haven Foundation SXM on Thursday, April 5th, 2018.

New Chief Public Prosecutor for Sint Maarten Jeroen Steenbrink made a personal donation to the Safe Haven Foundation SXM on Thursday, April 5th, 2018.

On his departure from the Netherlands instead of receiving a farewell gift, Steenbrink asked his former colleagues, chain partners and invited guests at the farewell party to assist an organization on Sint Maarten with a monetary donation. Steenbrink chose to assist the Safe Haven Foundation with the accumulated amount of $15,080.

Safe Haven Foundation Director Cassandra Richardson expressed heartfelt gratitude for this contribution, which will be used to assist the women at the home with their legal battles.

De nieuwe Hoofdofficier van Justitie op Sint Maarten Jeroen Steenbrink heeft een persoonlijke donatie gegeven aan de Safe Haven Foundation op donderdag, 5 april 2018.

In plaats van een afscheidscadeau voordat hij naar Sint Maarten verhuisde, heeft hij zijn voormalige collega’s, ketenpartners en genodigden voor het afscheid gevraagd om een geldelijke donatie om een organisatie op Sint Maarten te helpen. Steenbrink koos ervoor om de Safe Haven Foundation een bedrag te doneren van $15,080.

Safe Haven Foundation directeur Cassandra Richardson dankt Steenbrink zeer hartelijk voor de donatie. Het geld zal worden gebruikt om de vrouwen bij het centrum te helpen met hun juridische gevechten.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: