Advertisements

Liseo Boneriano bij Sand Dollar Condominium Resort

Liseo Boneriano bij Sand Dollar Condominium Resort

Op vrijdag 23 maart mocht Sand Dollar Condominium Resort een groep van 20
scholieren van Liseo Boneriano ontvangen. In een ochtend mochten zij kennis maken met de toerismebranche.
Een ochtend vol activiteiten
De scholieren werden ontvangen bij Restaurant Breeze ’n Bites met een welkomstdrankje. In een paar uurtjes hebben ze verschillende activiteiten gedaan. Met de Housekeeping hebben ze geleerd verschillende figuren te vouwen met handdoeken. Bij de Front office werd een rollenspel gedaan, waarin klachten op een goede manier moesten worden opgelost. In het restaurant mochten de scholieren zelf hapjes maken voor in de pauze, en werd in de bediening uitgelegd hoe je een tafel netjes indekt. Bij Dive Friends werd uitgelegd wat je allemaal nodig hebt om te kunnen duiken, en er werd een quiz gespeeld om deze kennis te checken. Een leuke en leerzame ochtend.

Toerismebranche

We waren erg blij met het aantal leerlingen dat geïnteresseerd is in de toerismebranche. We hopen dat we met het team van Sand Dollar zo veel mogelijk scholieren enthousiast hebben kunnen maken voor onze sector, zodat ook zij misschien over een paar jaar onderdeel kunnen worden van ons team.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: