Advertisements

Di bishita na Ministerio di Desaroyo Ekonómiko serka Steven Martina – Minister of Economic Development

Di bishita na Ministerio di Desaroyo Ekonómiko serka Steven Martina – Minister of Economic Development pa nos interkambia riba e maneho nashonal nobo pa ku energia ku Konseho di Minister resientemente a bai di akuerdo ku ne. Un maneho ku nos tin tempu ta traha riba dje i ku ta sumamente importante pa nos pais. Kòrsou ta kana dilanti den energia duradero (27% uso), pero ku ehekushon di e maneho nobo lo dal stapnan konkreto pa diversifiká nos rekursonan energetiko na kaminda pa mas durabilidat. 🌿 Bon Trabou MEO!


Op bezoek bij MEO en de Minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina om het door de Raad van Ministers onlangs geaccordeerde nationale energiebeleid te bespreken. Een voor Curaçao zeer belangrijk beleid. Curaçao is al een voorloper op het gebied van duurzame energie (27 % aandeel) maar met de implementatie van dit beleid maken wij grote stappen richting gebruik van duurzame energie.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: