Advertisements

“Valencia” ta bai Korte

Info OM:

“Valencia” ta bai Korte

Ministerio Públiko (OM) Korsou a dagfar djaweps 29 di mart 2018 tres sospechoso den e kaso “Valencia”. Ta trata di E.R.C. (Curaçao, 1965) , L.L.M.L. (Curaçao, 1969) i I.A.T. (Curaçao, 1964). Nan a risibí e siman aki un dagfar pa un asina yamá ‘regiezitting’ pa dia 11 di april 2018 pa 14:00 or.

Investigashon “Valencia” ta trata un kaso di investigashon rondó di korupshon atministrativo relashoná ku entrega di pèrmit di estadia i falsifikashon di dokumento na e organisashon di gobièrnu, esta Toelatings Organisatie (TO).

Ta trata di un investigashon di Landsrecherche Curaçao (LrC) den koperashon ku Team Bestrijding Ondermijning (TBO) i bou di liderazgo di ministerio Públiko Kòrsou.

“Valencia” naar de rechter

Het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao heeft op 28 maart 2018, E.R.C. (Curaçao, 1965) , L.L.M.L. (Curaçao, 1969) en I.A.T. (Curaçao, 1964) gedagvaard voor een ‘regiezitting’ op woensdag 11 april om 14:00 uur.

Het betreft de verdachten in de zaak “Valencia”, een onderzoek naar ambtelijke corruptie in verband met de afgifte van verblijfsvergunningen en valsheid in geschrifte bij de Toelatings Organisatie (TO).

Het betreft een onderzoek van de Landsrecherche Curaçao (LrC) in samenwerking met het Team Bestrijding Ondermijning (TBO) en onder leiding van het Openbaar Ministerie Curaçao.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: