Advertisements

Politieberichten van maandag 26 maart tot en met donderdag 29 maart 2018/Notisianan di polis di djaluna 26 di mart te ku djaweps 29 di mart 2018

Politieberichten van maandag 26 maart tot en met donderdag 29 maart 2018 / Notisianan di polis di djaluna 26 di mart te ku djaweps 29 di mart 2018

 

Notisianan di polis di djaluna 26 di mart te ku djaweps 29 di mart 2018

Riba djaluna 26 di mart a drenta notifikashon ku a haña un baiskel di mucha den un mondi den besindario di Kaya Chippewa. Ta trata di un baiskel ku nan a bai kuné siman pasa for di Bonabista. A notifiká e doño.

Mas lat riba e mesun dia sentral di polis a risibí notifikashon di kandela den un mondi den besindario di Kaya Krabe. Brantwer a bin na e sitio i a paga e kandela. No tabatin daño material ni niun herido.

Riba djamars 27 di mart, pa mas o ménos 5.45 or a detené un hòmber di inisialnan R.E.C. na un kas situá na Kaya Petronilia en konekshon ku ladronisia.

Den oranan di anochi riba e mesun dia kontrolnan di tráfiko a tuma lugá na diferente sitio. Durante di esakinan a duna but pa entre otro no tin un reibeweis i/òf papelnan di seguro bálido i tambe pa kore den ‘verboden’.

Riba djárason 28 di mart a detené un hòmber di inisialnan J.F.J. , despues di un pèrsekushon kòrtiku den su outo, riba Kaya Dr. Jose Gregorio Hernandez en konekshon ku violashon di e Lei di Opio. A inisiá e persekushon na momentu ku e outo a kore pasa i por a nota un holó stèrki di mariwana ta bin for di den e outo. Pa konfirmá e sospecho ku lo tin droga den e vehíkulo, a kuminsá persiguié. Despues di a listra e vehíkulo, a topa ku un bòter di glas konteniendo probablemente mariwana. E sospechoso no tabatin papelnan di seguro bálido i a risibí un but pa esaki.

 

Politieberichten van maandag 26 maart tot en met donderdag 29 maart 2018

Op maandag 26 maart werd melding gedaan van de vondst van een kinderfiets in de bosjes in de omgeving van de Kaya Chippewa. Het betreft een fiets die vorige week bij Bonabista was weggenomen. De eigenaar is in kennis gesteld.

Later op dezelfde dag kreeg de politiecentrale melding van een brand in een mondi in de omgeving van de Kaya Krabé. De brandweer kwam ter plekke en bluste de brand. Er was geen materiële schade en er raakte niemand gewond.

Op dinsdag 27 maart werd omstreeks 17.45 uur een man met initialen R.E.C. bij een woning aan de Kaya Petronilia aangehouden wegens diefstal.

In de avonduren van dezelfde dag vonden er op verschillende locaties verkeerscontroles plaats. Hierbij zijn boetes uitgeschreven voor onder andere het niet in het bezit zijn van een rijbewijs en/of geldige verzekeringspapieren en voor het rijden in strijd met een geslotenverklaring (in de verkeerde richting).

Op woensdag 28 maart is een man met initialen J.F.J. na een korte achtervolging in zijn auto, op de Kaya Dr. Jose Gregorio Hernandez aangehouden wegens overtreding van de Opiumwet. De achtervolging werd ingezet toen de auto voorbijreed en er een sterke geur van marihuana vanuit de auto kwam. Om het vermoeden dat er drugs in de auto zou zijn te bevestigen, werd de auto achtervolgd. Na doorzoeking van het voertuig werd er een glazen pot (zie foto), met daarin vermoedelijk marihuana-topjes, gevonden . De verdachte was ook niet in het bezit van een geldige verzekeringsbewijs en kreeg hiervoor een bekeuring.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: