Advertisements

UN TOTAL DI 43 HÓBEN A PARTISIPÁ NA DIA HABRÍ DI ATLETISMO

UN TOTAL DI 43 HÓBEN A PARTISIPÁ NA DIA HABRÍ DI ATLETISMO

 

Kralendijk – Djabièrnè último Indebon huntu ku S.V. Athene a tene un dia habrí di atletismo den Stadion di Playa pa mucha hòmber i mucha muhé di 7 te ku 15 aña.

Un total di 43 hóben a partisipá di kual 23 mucha hòmber i binti mucha muhé.

E aktividatnan tabata partí den tres kategoria di edat. Pa e kategoria di 7,8 i 9 aña e aktividatnan a konsistí di kareda kòrtiku di 60 meter, tira bala i kareda largu di 400 meter. Den e kategoria di 10,11 i 12 aña e aktividatnan tabata kareda kòrtiku di 80 meter, bula leu i kareda largu di 400 meter. E hóbennan di 13,14 i 15 aña a kore kareda kòrtiku di 80 meter, bula leu i kore  kareda largu di 400 meter. Arviena Vis, lider deportivo na Indebon, a duna di konosé ku e dia tabata un éksito mirando e kantidat di hóben ku a partisipá. Arviena Vis a hasi un yamada na mayornan i hóbennan pa keda pendiente pa e próksimo dianan habrí ku lo ta 20 di aprel i 25 di mei 2018 den Stadion di Playa.

 

43 JONGENS EN MEISJES NEMEN DEEL AAN OPEN ATLETIEK DAG

 

Kralendijk – Afgelopen vrijdag heeft de Indebon samen met SV Athene een open atletiek dag gehouden in het Stadion van Playa voor jongens en meisjes van 7 tot 15 jaar. 43 kinderen hebben hieraan meegedaan, waarvan 23 jongens en 20 meisjes. De activiteiten waren onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën. Voor de categorie 7, 8 en 9-jarigen bestonden de activiteiten uit hardlopen op een korte baan van 60 meter, bal gooien en hardlopen op een lange baan van 400 meter. In de categorie 10, 11 en 12 jaar waren de activiteiten hardlopen op een korte baan van 80 meter, verspringen en hardlopen op een lange baan van 400 meter. De jongeren van 13, 14 en 15 jaar konden hardlopen op een korte baan van 80 meter,verspringen en hardlopen op een lange baan van 400 meter. Volgens Arviena Vis, sportleider bij de Indebon, was het een succesvolle dag gezien het aantal jongens en meisjes die meegedaan hebben. Arviena Vis deed alvast een oproep aan ouders en kinderen om zich gereed te houden voor de komende open dagen op 20 april en 25 mei 2018 in het Stadion van Playa.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: