Advertisements

Politieberichten van donderdag 22 maart tot en met maandag 26 maart 2018/Notisianan di polis di djaweps 22 di mart te ku djaluna 26 di mart 2018

Politieberichten van donderdag 22 maart tot en met maandag 26 maart 2018

Notisianan di polis di djaweps 22 di mart te ku djaluna 26 di mart 2018

 

Notisianan di polis di djaweps 22 di mart te ku djaluna 26 di mart 2018
Riba djaweps 22 di mart un aksidente entre un outo i un skuter a tuma lugá riba Kaya Papa Cornes. E outo tabata biniendo for di Hanchi Amboina i na momentu ku e kier a krusa e krusada T, no a mira e skuter ta bini. Shofùr di e skuter tabatin raspunan a konsekuensia di e aksidente i personal di ambulans a yud’e na e sitio mes. Shofùr di e outo a haña un but pasobra e no tabatin reibeweis i e no tabatin papel di seguro.

Mas lat riba e mesun dia, alrededor di 10.45 or di mainta, a detené un hòmber di inisialnan C.D.M. riba Kaya Dr. J.G. Hernandez en konekshon ku violashon di Lei di Opio i Lei di Arma BES.

Riba djabièrnè 23 di mart pa mas o ménos 11.30 or di anochi un aksidente entre un outo i un skuter a tuma lugá riba Kaya Grandi. E outo no a duna e skuter preferensia I e skuter na su turno a wanta brek di gòlpi ku konsekuensia ku ela kai. E víktima a kai riba su kara i a keda herida na su kabes. Ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.

Riba djasabra 24 di mart a tene kòntròlnan di tráfiko na diferente sitio. Durante di esakinan a duna but pa entre otro kore si reibeweis bálido, pa no tin papelnan di seguro na òrdu i tambe pa lusnan di brek ku no tabata traha.

Mas lat riba e mesun dia a detené un muhé di inisialnan M.S.A. na un supermerkado situá na Kaya Industria en konekshon ku ladronisia. E muhé a sali for di e pakus ku un garoshi ku artíkulonan sin a paga pa esakinan.

Riba djadumingu 25 di mart a detené un hòmber di inisialnan H.A.A.C. na Amboina en konekshon ku kiebro di pas familiar i pa no sigui òrdu di polis.

Den oranan di anochi riba e mesun dia, alrededor di 7.15 or di anochi un aksidente entre un outo i un skuter a tuma lugá den besindario di e rotònde ku ta konektá Kaya Betico Croes i Kaya Nikiboko Sùit. E skuter ku tabata koriendo un tiki riba su man robes a bai dal frontal den un outo ku tabata biniendo for di direkshon kontrali. Ambulans a transportá shofùr i pasahero di e skuter pa hospital pa tratamentu médiko.

Riba djaluna 26 di mart a drenta keho di kiebro den un krèsh situá na Kaya Maria Carmen Hellmund-Boom. For di aki a bai ku entre otro un televishon flètskrin i un oloshi di man di oro. E malechornan a drenta e edifisio dor di a kibra e porta di patras.

Politieberichten van donderdag 22 maart tot en met maandag 26 maart 2018
Op donderdag 22 maart vond een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter op de Kaya Papa Cornes. De auto kwam vanuit de Hanchi Amboina en wilde de T-kruising oversteken en zag hierbij de scooter over het hoofd. De bestuurder van de scooter liep schaafwonden op en werd ter plekke door het ambulancepersoneel behandeld. De bestuurder van de auto kreeg een boete voor rijden zonder rijbewijs en het niet hebben van een verzekering.

Later op de dag, omstreeks 10.45 uur, werd een man met initialen C.D.M. aangehouden op de Kaya Dr. J.G. Hernandez wegens het overtreden van de opium- en vuurwapenwet BES.

Op vrijdag 23 maart vond omstreeks 23.30 uur een aanrijding tussen een auto en een scooter plaats op de Kaya Grandi. Een auto gaf geen voorrang aan de scooter waardoor de scooter een noodstop moest maken en de bestuurder ten val kwam. Het slachtoffer was op haar gezicht gevallen en had verwondingen aan haar hoofd. Ze werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Op zaterdag 24 maart vonden op verschillende locaties verkeerscontroles plaats. Hierbij werden boetes uitgeschreven voor onder andere het niet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs, geen verzekeringspapieren en remlichten buitenwerking.

Later op de dag werd een vrouw met initialen M.S.A. bij een supermarkt op de Kaya Industria aangehouden wegens diefstal. De vrouw nam een winkelwagen met goederen de winkel uit zonder te betalen.

Op zondag 25 maart werd een man met initialen H.A.A.C. in Amboina aangehouden wegens huisvredebreuk en voor het niet gevolg geven aan bevel van de politie.

In de avonduren op dezelfde dag omstreeks 19.15 uur, vond een aanrijding tussen een auto en een scooter plaats op de rotonde die de Kaya Betico Croes met de Kaya Nikiboko Zuid verbindt. De scooter reed iets links van het midden van de weg en botste frontaal tegen de tegemoetkomende auto. De chauffeur en bijrijder van de scooter werden beiden naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Op maandag 26 maart werd aangifte gedaan van inbraak in een crèche aan de Kaya Maria Carmen Hellmund-Boom. Er zijn onder andere een flatscreen tv en een gouden horloge weggenomen. De daders hebben zich toegang tot het gebouw verschaft door de achterdeur te vernielen.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: