Advertisements

Urban Friday Curaçao Ponton Festival: Jeon, Rich Kalash, Ronnie Flex, Hef, Grupo Extra

Urban Friday Curaçao Ponton Festival:

Jeon, Rich Kalash, Ronnie Flex, Hef, Grupo Extra

 

Willemstad – Het Curaçao Ponton Festival presenteert op vrijdag 6 april een sterke line-up van lokale en internationale artiesten uit de urban scene. Tijdens deze ‘Urban Friday’ kunnen fans genieten van onder andere Jeon, Rich Kalash, Ronnie Flex, Hef en Grupo Extra.

 

De vrijdagavond van het Curaçao Ponton Festival kenmerkt zich als een urban en hip hop avond. De line-up van de ‘Urban Friday’ bestaat uit optredens van Jeon, Rich Kalash, Ronnie Flex, Hef, Grupo Extra, Jaido en Junior Tecla’s VibeNation. Na lange tijd zal de Arubaanse zanger Jeon weer een muzikale optreden geven op Curaçao. Momenteel is Jeon op tour met J Balvin en heeft ruimte vrij kunnen maken in zijn drukke tourschema om aanwezig te zijn bij het Curaçao Ponton Festival. Jeon, J Balvin en Anitta ontvingen onlangs een platina plakkaat van Universal Music Latino voor hun lied “Machika”. Tevens is dit lied een nummer 1 hit in de Latin Billboard Chart.

Rich Kalash is geen onbekende in de hip hop wereld en hij heeft een aantal hits op zijn naam staan zoals “Sin Stress”, “Brothers”, “Konsentra” en “Hala Fo’i Mi Way”. Ook zijn collabo met Izaline Calister voor het lied “Kòrsou” werd zeer goed ontvangen door zijn fans. Rich heeft ook een aantal liederen samen gemaakt met rapper Jaido. Vorige maand lanceerde Rich het lied “Kas Den Mondi”, waarvan Monifa Jansen de hoofdrolspeelster is in de videoclip van dit lied.

Ook de artiesten Hef en Ronnie Flex uit Nederland hebben vele fans op Curaçao. Hef staat bekend om de liederen “Hoop”, “Bijna”, “Droom” en “Kofferbak”. In februari werd Ronnie Flex in Nederland bekroond tot de beste artiest in de categorie Hiphop van de Edison uitreiking. De Edison is te vergelijken met de Grammy Awards. Ook won hij een prijs voor het beste album van 2017. Tenslotte kunnen de latin en reggae lovers genieten van de optredens van Grupo Extra en VibeNation. De urban latin groep Grupo Extra zal onder andere de hits “Me Emborrachare”, “Hoy Se Bebe” en “Te Vas” ten gehore brengen.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: